K 1,8K Karolllo Użytkownik Maj 2, 2022 #2 Ktoś wie jak tam skorzystać z tego freebeta bo jak mam kupon z 3 zdarzeniami wyskakuje mi nieprawidlowa kwota
Ktoś wie jak tam skorzystać z tego freebeta bo jak mam kupon z 3 zdarzeniami wyskakuje mi nieprawidlowa kwota
6,5K kriksus Użytkownik Maj 3, 2022 #3 Karolllo napisał: Ktoś wie jak tam skorzystać z tego freebeta bo jak mam kupon z 3 zdarzeniami wyskakuje mi nieprawidlowa kwota Kliknij aby rozwinąć... Ja normalnie skorzystałem, 3x1,3 i powinno przejść - zaznaczasz freebet 50zł. Musiałem tylko 2 razy postawić, bo raz niby przyjęło, a w zagranych kuponach nie było nic. Oczywiście kupon do tyłu więc szerzej się nie wypowiem
Karolllo napisał: Ktoś wie jak tam skorzystać z tego freebeta bo jak mam kupon z 3 zdarzeniami wyskakuje mi nieprawidlowa kwota Kliknij aby rozwinąć... Ja normalnie skorzystałem, 3x1,3 i powinno przejść - zaznaczasz freebet 50zł. Musiałem tylko 2 razy postawić, bo raz niby przyjęło, a w zagranych kuponach nie było nic. Oczywiście kupon do tyłu więc szerzej się nie wypowiem