0 bananeq Forum VIP Lipiec 9, 2007 #1 Słuchajcie kumpel sobie kupił taki telefon (model c81) ma wszystko kabalek USB i Oprogramowanie. Jednak jak chce się połączyć wyskakuje, że nie znalazło portów komunikacyjnych... Ktoś wie oco z tym chodzi?
Słuchajcie kumpel sobie kupił taki telefon (model c81) ma wszystko kabalek USB i Oprogramowanie. Jednak jak chce się połączyć wyskakuje, że nie znalazło portów komunikacyjnych... Ktoś wie oco z tym chodzi?
2,8K mazaq Forum VIP Lipiec 9, 2007 #2 Ma coś z USB. Podłącza pod jakie USB? Te z przodu,na obudowie czy z tyłu? Niech zainstaluje sterowniki do usb
Ma coś z USB. Podłącza pod jakie USB? Te z przodu,na obudowie czy z tyłu? Niech zainstaluje sterowniki do usb
2 malkolm Użytkownik Lipiec 9, 2007 #3 Ja mam taki sam problem tylko że z SE K700i, kiedyś chodziło normalnie, nie wiem dlaczego teraz nie chodzi... Ale się tym nie przejmuje ????
Ja mam taki sam problem tylko że z SE K700i, kiedyś chodziło normalnie, nie wiem dlaczego teraz nie chodzi... Ale się tym nie przejmuje ????