>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Benfica Lissabon 2-1 Manchester United 07.12.2005

Status
Zamknięty.
damian77 34

damian77

Forum VIP
Pierwszy mecz wygrał MU 2-1 i mieli spore klopoty z tą wygrana...MU zagra w tym meczu praktycznie najmocniejszym składzie. U mistrzow Portugali nie wystapi aż 5 podstawowych piłkarzy.Pamietajmy ze MU musi wygrać ten mecz jak chce grać dalej w LM,myśle ze MU odniesie wygrana w stolicy portugali.Moj Typ : Wygrana MU

Mecz ten poprowadzi Grek Kyros Vassaras.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Moja Analiza :

Mu musi to spotkanie wygrać jeżeli myśli o daleszej grze w Lidze Mistrzów mają pełny skład jeżeli to spotkanie przegrają posypią się głowy czyli SIer Alex Ferguson straci posade Z kolei mistrzowie Portugalii będą osłabieni brakiem pięciu podstawowych piłkarzy, w tym Simao Sabrosy w pierwszym meczu tych 2 druzyn wygrał Man Utd 2 : 1 w tym meczu są faworytami mój typ to : Man Utd

Kadra Mu na ten mecz :

Man Utd: Van der Sar (B), Howard (B), Neville, Brown, Ferdinand, Silvestre, O&#39;Shea, Bardsley, Richardson, Ronaldo, Giggs, Park, Scholes, Smith, Fletcher, Van Nistelrooy, Rooney, Saha

Sędzia: Kyros Vassaras (Grecja)

gusto 695

gusto

Forum VIP
Przed pierwszym meczem tych drużyn kumpel zapytał mnie o wynik, powiedziałem 2:1, trafiłem. Teraz pasuje mi tutaj 1:1, ale moge się mylić. ????

L 45

laha

Forum VIP
Glazer uspokaja i dodaje otuchy graczom...

Nie awansowanie do 1/16 Ligi Mistrzów nie poniesie za Sobą żądnych większych strat.

&quot;Dla zespołu najważniejszą rzeczą jest zajęcie jak najlepszego miejsca w lidze i bez problemowe zakwalikowanie sie do następnej edycji rozgrywek.&quot;

&quot;W lidze idzie nam z czasem coraz lepiej i mam nadzieję że przy odrobinie szczęścia oraz paru potknięć Chelsea mamy szanse na zajęcie pierwszego miejsca na koniec sezonu.&quot;-zakończył Glazer.
Lecz nietylko to przemawia za ManU...

Powrót do wysokiej formy Paul&#39;a Scholes&#39;a pozwala wierzyć Sir Alex&#39;owi Ferguson&#39;owi, że dzięki drobnemu pomocnikowi United będzie jeszcze mocniejsze.

30-latek był w świetnej formie w ostatnich meczach i miał wielki wkład w 4 ostatnie zwycięstwa United w lidze i 6 spotkań bez porażki we wszystkich rozgrywkach. W ostatnim meczu ligowym z Portsmouth Scholes był jedną z najbardziej wyróżniających się postaci na boisku, ale co najważniejsze, po raz pierwszy w tym sezonie wpisał się na listę strzelców.

Cel Diabłów

Goście mają tylko jeden cel, wygrać. Zwycięstwo daje pewny awans do dalszej fazy Champions League, w razie remisu United muszą liczyć na korzystny wynik meczu

banji 13

banji

Forum VIP
Benfice remis nic nie daje, wiec bedą musieli zaatakować, a Man.Utd mając takich graczy jak Rooney, van Nistelrooy czy C.Ronaldo może wyprowadzić bramkową kontre.Nie wyobrażam sobie dalszych rozgrywek LM bez czerwonych diabłów. Dla mnie pewna 2!!

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Zgadzam sie z Poprzednikami Manchester Wywiezie ze Stadionu Światła 3 Pkt. poniewaz Benica ostatnio nie zachwyca w szczegoności u Siebie, a Man. Utd Gra Bardzo Dobrze i To Bedzie Kluczem Do Sukcesu 0:2..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom