>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Belo Horizonte - 01-06.08.2006

Status
Zamknięty.
P 0

pablo12

Użytkownik
Belo Horizonte, Brazil $25,000+H Hard

[glow=yellow:2c018b2e71]M.Melo / A.Sa[/glow:2c018b2e71] - J.J.Rojer / M.Torres 1.65 prof
To już finał debla w chalangeru w Belo Horizonte. Dla mnie zdecydowanym faworytem jest para brazylijczyków. Obie pary nie straciły seta w drodze do finału. Andre Sa jest najbardziej znanym zawodnikiem z tej czwórki. W tym roku osiągał już przyzwoite wyniki w deblu: 3r. w wimbledonie z R.Delgado, zwycięstwa w chalangerach w Atlancie z Armando (amerykański clay) i tydzień temu w Campos do Jordao na brazylijskim hardzie z M.Melo właśnie. Sa z Melo grają razem właśnie od 2 tygodni i nie przegrali jeszcze żadnego meczu (tylko 1 set przegrany). A.Sa dodatkowo w singlu dotarł w Belo Horizonte do finału. Czuje się tam zatem w tym roku świetnie (w poprzednich 2 latach przegrywał tam w deblu w 1r.). M.Melo osiągał w deblu, przed związaniem się z A.Sa, również dobre wyniki: od marca 2006r.: wygrane 3 chalangery i 2 razy przegrane w finałach. W singlu M.Melo również walczył i przegrał dopiero w 3r. z partnerem deblowym Sa w 3 setach.
Ich rywale, Rojer z Antyli Holenderskich i brazylijczyk Torres w singlu nic nie osiągnęli. Rojer odpadł w 2r. z LL ugrywając 3 gemy. Torres odpadł w 2r. kwalifikacji. W deblu osiągnęli finał, ale jest to ich pierwszy turniej grany razem w deblu. Ponadto Rojer w deblu w tym roku nie osiągnął nigdy nawet 1/4 finału. Torres ma lepsze wyniki, bo wygrał futures w Turcji na clayu, a w zeszłotygodniowym chalangeru w Campos do Jordao osiągnął półfinał.

Zatem dla mnie zdecydowanymi faworytami są Sa/Melo. Kurs w profie dobry, bo po opodatkowaniu daje zysk 50% wkładu. Niestety nie znalazłem w necie oferty buków internetowych na deble w chalangerach. Może ktoś trafił na to ?

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Widze, ze mamy nowgo speca od tenisa, bardzo sie ciesze..mam nadzieje ze codziennie bedzie pisał swoje typy oraz analizy...

Co do chalangerów....mało kto to gra..na tym forum raczej gramy te poważne turnieje ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Ale ja bym dzisiaj się zkusił na jeden typ z challengera.

Del Potro J.M. - Be.Becker 1.77 1.83

Del Potro jest to bardzo dobry zawodnik jeżeli chodzi o challengery. W turniejach ATP także spisuje się dobrze, co udowdnił w ostatnim tourze. Śledze ten chellenger i on mi się najbardziej spodobał z całej stawki tego turneju. Dla tego postawie na niego.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Postawiłem na Del Potro i nie pożałowałem. Wygrał to w stosunku 6:4 5:7 6:4. Tym bardziej się ciesze z tego zwycięstwa, ponieważ Del Potro w trzecim secie przegrywał już 1:3. :wink:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Gratulacje, bo chalengery są łatwe, ja sam nie pisałem i nie dawałem typów, ale nie wiem skąd buki tak wysoki kurs na Del Potro wzieli, nic tylko też się skusiłem, szkoda że tylko częśc netowych buków daje możność obstawiania challengerów :|

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
No mówicie, ze od dzisiaj typyjemy chalangery? Ja sie na tenisie w słabyszym wykonaniu nie znam...ale mozecie mnie nauczyc;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom