>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bellator 85 - 17-01-2013

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Bellator 85
Data: 17 stycznia 2013
Miejsce: UCI Bren Center, Irvine, Kalifornia
Transmisja: Spike TV
Walka wieczoru:
Pojedynek o pas mistrza Bellatora w wadze lekkiej
155 lbs.: Michael Chandler (10-0) vs. Rick Hawn (14-1)​
Główna karta:
205 lbs.: Renato Sobral (37-9) vs. Mikhail Zayats (19-6)​
Pojedynek o pas mistrza Bellatora w wadze piórkowej
145 lbs.: Pat Curran (17-4) vs. Patricio Freire (17-1)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Michael Chandler - 1.43 - 9/10✅✅✅ - Pinnacle .
Dla mnie Chandler to jeden z najlepszych boksujący zapaśnik w mma , to co najmniej top 5 wagi do 70 kg na świecie .
Jego zapasy są perfekcyjnie pod stosowane pod mma , jego stójka i szybie ręce to klasa światowa , bardzo dobre cardio ( kondycja ) i co ważne mocna szczęka . Pojechał Helda , Alvareza czy ostatnio brutalnie Gono .
Hawn to 36 letni już zawodnik , jego styl bazowy to judo ale kompletnie jego nie używa , bazuje na stójce która dla mnie nawet w połowie nie dorównuje Chandlerowi . Do tej pory trafiał na zwykłych leszczy i ich pokonywał .
Nie sądze aby Chandi musiał w tej walce włączać swoje zapasy , spokojnie wystarczy jego szybkość i boks aby wygrać zapewne przed czasem✅ .
Do tej walki dużą ilość godzin poświęcił na treningi ze swoimi kolegami z UFC - olbrzymami ze ścisłej czołówki wagi półciężkiej - Philem Davisem i Alexandrem Gustafssonem .
Walka z czwartku na piątek po 5 nad ranem . Chandler przez KO lub TKO .

Otrzymane punkty reputacji: +19
amen20 0

amen20

Użytkownik
Chandler świetnie boksuje co pozwoli mu zneutralizować stójkę Hawna w takim stopniu aby pójść po sprowadzenie i gnp. Dodatkowo biorąc na rozkładówkę przeciwników jakich pokonał jeden i drugi mamy dość wyraźną różnicę w poziomie.

Jeśli Sobral wyjdzie w miarę dobrej formie to raczej nie da szans Zayatsowi nic zrobić w tym pojedynku. Przewaga doświadczenia i ogromna przepaść w umiejętnościach parterowych pozwoli Sobralowi poddać Mikhaila w pierwszej lub na początku drugiej rundy.

szef10 216

szef10

Użytkownik
Dodam Chandler&#39;a i Sobral&#39;a do mixa z Australian Open i Mistrzostwami Świata w ręczną albo zagram dubelka...

Chandler 1.40 ✅
Sobral 1.36⛔ (tak doświadczony zawodnik dał się tak zaskoczyć.. )

AKO 1.90⛔

Patrząc na ostatnie walki Sobral&#39;a i Ruska wygląda to zdecydowanie na korzyść Brazylijczyka, poza tym walczy u siebie, nie chodzi mi o skład sędziowski, ale o sam fakt, że zawsze lepiej walczy się u siebie w kraju.
Jeśli chodzi o Chandler&#39;a to fakt, że trenuje z Gustafssonem, który ostatnio wszystko wygrywa mówi sam za siebie, na pewno te treningi bardzo dużo jemu dały. Dubelek jak najbardziej dla mnie do zagrania.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Kim jest Jacob Noe ? Nie wiem i malo mnie to interesuje bo Petruzelli mimo ze jest kelnerem to powinien sobie dac rade z jakims nonamem.. do tego Chandler i Sobral i mamy tripla ponad ako 3,00 i mozna grac
Petruzelli + Chandler + Sobral
ako 3,20
( w wiekszosci) ????

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Zgadzam się z typem na Chandlera. Dojrzałem go już dawno, niestety zagrałem dopiero dziś, po niższym kursie(1,40), jednak mimo to uważam, że to dobra inwestycja. Chandler to bardzo dobry i dynamiczny zapaśnik z równie dobrą stójką i solidnym BJJ. Do tego jest bardzo silny jak na kategorię lekką. Jednym słowem zawodnik kompletny. W bellatorze jedynie Alvarez może mu odebrać tytuł(chociaż nie prędko, bo czeka go raczej dłuższe przerwa od startów, o ile w ogóle pojawi sie jeszcze w klatce Bellatora, w co wątpię). Hawn jest solidnym zawodnikiem, jednak to nie ta klasa.
Chandlera gram w dublu z Curranem, który jest dobrym stójkowiczem ze świetnymi warunkami fizycznymi oraz dobrymi zapasami(defensywnymi). Pitbull to wybuchowy zawodnik, oczywiście stać Go na jakieś KO, jednak jestem zdania, że lepiej przygotowany Curran wygra tą walkę na punkty.
Obaj moi faworyci są mistrzami swoich dywizji i powinni obronic swoje pasy. Polecam takiego dubla.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom