>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bellator 51- 24.09.2011

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

24 września 2011

Canton, Ohio
Canton Memorial Civic Center
Transmisja MTV2
MAIN CARD (MTV2)
  • Alexis Vila vs. Joe Warren (bantamweight-tourney opening round)
  • Eduardo Dantas vs. Wilson Reis (bantamweight-tourney opening round)
  • Luiz Nogueira vs. Ed West (bantamweight-tourney opening round)
  • Chase Beebe vs. Marcos Galvao (bantamweight-tourney opening round)

PRELIMINARY CARD
  • Jessica Eye vs. Casey Noland
  • Frank Caraballo vs. Dustin Kempf
  • John Hawk vs. Allan Weickert
  • Dane Bonnigson vs. Dan Spohn
  • Farkhad Sharipov vs. TBA
  • Joey Holt vs. Clint Musser

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Luiz Nogueira vs Ed West 1.50⛔ Pinnacle.Jak dla mnie zdecydowana wygrana bardzo dobrego zawodnika jakim jest Luiz.Luiz bardzo silny,o wiele lepszy striker i zapaśnik a po tej walce zamelduje się w półfinale turnieju.Ed nie dorównuje mu umiejętnościami.&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij: Dzięki. Nog został oszukany i tyle.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Joe Warren vs Alexis Vila 1.55⛔ Pinnacle.Joe mistrz Bellatora schodzi do swojej normalnej wagi aby zdobyć drugi pas w innej kategoria.W ćwierćfinale dostaje 40 letniego Alexisa o wiele gorszego zawodnika z jakimi dotychczas walczył i ich pokonywał.Kurs jak dla mnie promocja i wygrana Joe.&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij: Dzięki.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ja bym odradzał granie na Warrena - Vila to także były olimpijczyk w zapasach, do tego obecnie trenuje w AKA, a jakie tam postępy w stójce zrobił Cormier widział każdy.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Ja bym odradzał granie na Warrena - Vila to także były olimpijczyk w zapasach, do tego obecnie trenuje w AKA, a jakie tam postępy w stójce zrobił Cormier widział każdy.
Alexis Vila nie trenuje w żadnym AKA tylko niby w American Top Team,w głównej siedzibie to chyba nigdy go tam nie widziano,obecnie trenuje w South Miami Sports Performance razem min. z Masvidalem i Santiago.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom