Alexander Volkov @1.71 BovadaCheick Kongo pokonał Alexandera Volkova przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)
Rosjanina typowałem tutaj, z mizernym skutkiem:
http://forum.bukmacherskie.com/f201/bellator-136-brooks-vs-jansen-piatek-11-kwietnia-120524.html#post5278497
Tak oszukać zawodnika,:-| no cóż bywa. Ale znowu będą uparcie stawiał na niego a na czemu? Dlatego że Rosjanin w stójce jest zabójczy, ok Congo też jest dobry w stójce, ale kurde Congo ma już 40 lat to nie tam sam ziomek co kiedyś. Rosjanin przygotowywał się w Black House, więc czegoś się tam na pewno nauczył. Congo już lata świetności ma za sobą:
Ja nastawiam się tutaj na wojnę w stójce, w której to Rusek zwycięży.
David Rickels @1,54 ~ John Alessio vs. David Rickels – no contest (przypadkowe niedozwolone kopnięcie kolanem), rudna 1, (2:21)SportBet
Amerykanin swoje już w Bellatorze miał, walkę o pas przegrał, ale to nadal solidny zawodnik z dobrą stójką.
Kondycyjnie też się fajnie trzyma. Z topem zawodników swojej kategorii czyli Patricky Freire i Michael Chandler przegrywał, ale kim że jest John Alessio? 35 lat na karku. Na ostanie pięć walk trzy przegrane, wygrana i no-contest. Swoje lata świetności na
UFC,WEC,Pride ma już za sobą. Za młodu trenował bjj, ale tak jak mówiłem on już jest poprostu stary i ja nie widzę szans na jego wygraną.
Joe Schilling @ 1,22 BovadaHisaki Kato pokonał Joe Schillinga przez nokaut (lewy krzyżowy), runda 2, (0:34)
Na forum o nim było już wiele, jednak ja się nie ugnę i zagram na niego. W
mma zaczął się bawić w 2008 roku przegrał 3 na 4 walki. Wrócił w zeszłym roku ubijając Manhoef'a:
Ale w ostatniej walce przegrał przez split z Rafael Carvalho, czy zasłużenie niech każdy sam sobie odpowie na to pytanie. Teraz Amerykanin do
mma podchodzi poważnie i je trenuje. Dstaje no-nama z Japonii, który to tak jak on preferuje stójkę, niby miał pas organizacji HEAT. Tylko że ci zawodnicy no nie byli najwyższych lotów. Tutaj doświadczenie Joe powinno wziąć górę i ta walka powinna być tylko na przetarcie, spodziewam się dobrego KO, bo obaj zawodnicy parteru to nie mają. Pamiętajmy, że niedługo Bellator będzie robił wspólną galę z Glory i porażka zawodnika który występuje i tu i tu no ni jak nie pasuje.