>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bellator 136: Brooks vs. Jansen - Piątek 11 kwietnia

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

Bellator 136: Brooks vs. Jansen

Data: 10 kwietnia 2015
Miejsce: Bren Events Center, Irvine, Kalifornia, USA
Transmisja: Spike TV
Walka wieczoru:
Walka o pas mistrza Bellator MMA w wadze lekkiej
155 lbs: Will Brooks (15-1) vs. Dave Jansen (20-2)
Karta główna:
185 lbs: Rafael Carvalho (10-1) vs. Joe Schilling (2-3)
155 lbs: Marcin Held (20-3) vs. Aleksander Sarnavskiy (30-2)
265 lbs: Aleksander Volkov (24-4) vs. Tony Johnson (8-2)
185 lbs: Joey Beltran (15-11) vs. Brian Rogers (11-7)
Karta wstępna:
135 lbs: Jared Papazian (18-11) vs. Raja Shippen (14-9-1)
155 lbs: Saad Awad (17-6) vs. Rob Sinclair (12-2)
125 lbs: Jonathan Santa Maria (3-0) vs. Steve Ramirez (0-1)
Piątek/Sobota noc i idealne przetarcie przed tym co nasz czeka w sobotę w Krakowie i w jednej z głównych walk nasz Marcin Held . Kursy z gali dostepne min. w

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Marcin Held - 2.25 ✅✅✅ -

Deklasacja parterowa :grin::grin::grin: Poddanie 3 runda
Ostatnia walka gdzie rywal niekiedy był ośmieszany
To trzeba grać
Held nasz najlepszy jak dla mnie obecnie Polski zawodnik mma na świecie .
Niezwykle utalentowany , jeden z najlepszych obecnie grapplerów na świecie . Mało tego to obecnie top3 najlepszych speców od zakładania dźwigni na nogę . Dobre zapasy i stójka trenowana w USA pod okiem bardzo dobrego trenera .
Czarny pas BJJ innym słowem to Doktor nauk Parterowych .
Rywal Kacap Sarnavskiy doświadczony zawodnik , sporo już walk dla obecnej organizacji Bellator . Zawodnik bardziej stójkowy i tam powinno być główne zagrożenie z jego strony . Dla mnie to podobny poziom co ostatni rywal Helda , Freire którego to zdeklasował i wygrał turniej .
Jak z nim walczyć pokazał Brooks i taki sam plan powinien wykonać Held . Nie wdawać się w niepotrzebne wymiany tylko obalać , kontrolować i urwać nogę .
W parterze Kacap nie ma co szukać bo to różnica klas .

Otrzymane punkty reputacji: +39
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Alexander Volkov 1,25 ⛔ Tony Johnson pokonał Alexandra Volkova przez niejednogłośną decyzję (29-28, 28-29, 29-28) Bez jaj tak oszukać Ruska śmiech na sali.
@SportBet

Rosjanin to kompletna maszyna w stójce, siła w łapie ogromna. Do tego kopnięcia. Ogólnie w stójce jest bardzo dobry:

Ostatnia przegrana po piorunującym ciosie innego równie dobrego Rosjanina:

Jeden cios i po sprawie, tak to w ostatnich walkach kompletna dominacja, nad rywalami, a rywale to nie były takie leszcze. ;) Jego rywal trenuje w dobrym klubie (AKA), miał walki z dobry nazwiskami (Cormier), ale wygrywał tylko z kelnerami. Podczas walki na ONE FC dążył do parteru, ale średnio mu to wychodziło. Kolejny i największy jego minus to walka w klinczu, kompletnie zero obrony rywal jak znajdzie miejsce to trafia jak chce. No i Rosjanin posiada niebieski pas BJJ. Ja osobiście nie widzę żadnej opcji, aby Amerykanin zagroził Rosjaninowi.

Otrzymane punkty reputacji: +6
milkoutd 194

milkoutd

Użytkownik
Gala zapowiada się bardzo interesująco. Oczywiście trzymam kciuki za polaka i liczę na jego zwycięstwo a co za tym idzie ewentualną walkę o pas.
Noc trzeba zarwać tym bardziej, że polska telewizja pokaże na żywo całą kartę główną gali. Transmisja od 03:00 w canal+

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
Pudzianxx, oczywiście duży + ode mnie za typ. Zagrałbym nawet bez Twojej analizy, nie mniej takie okazje warto podawać i warto z nich korzystać, a Ty zrobiłeś to pierwszy. Mam nadzieję, że więcej osób typ pobrało.
Walka genialna! Poddanie przez dźwignię na kolano. W następnej (prawdopodobnie Brooks ???? ) i pas będzie u Marcina, czekam z niecierpliwością na walkę o tytuł! A delikatna prowokacja Helda w stosunku do Brooksa... majstersztyk ????

Do góry Bottom