Wracamy z typami!
Nie miałem czasu nic pograć na ćwierćfinały, a obejrzałem tylko drugą i trzecią tercję meczu Tahiti. No kocham ten zespół! Muszą wygrać te Mistrzostwa. Po bardzo zaciekłym boju ograli 5-4 Iran. Persowie dali z siebie maksa w tym turnieju, wyrzucając z niego wicemistrzów świata. Ogromna brawa dla walczaków z Bliskiego Wschodu. Widzę w wielkim hicie
Rosja ograła Brazylię 6-5. Żałuję, że nie widziałem, tu również awansowała jedna z moich ulubionych ekip. Sborna po raz kolejny pokazuje, że mogą długo grać piach, ale w najważniejszych momentach nie zawodzą. A
Szwajcaria? No cóż to musiało się tak skończyć. Słaba gra tutaj, słaba gra w Baku.
Portugalia mimo wpadki z Senegalem idzie po medal. Wygrali 7-3. Włosi awans wyszarpali w 35. minucie po bramce niezawodnego ostatnio Zurlo. Mimo to ogromne brawa dla Japonii, powalczyli. Szkoda, że nie będzie medalu dla Azji bo i Iran i
Japonia pokazali klasę.
Rosja - Portugalia 1 + Włochy - Tahiti (+2) @ 2,76 5/10 Marathonbet
O Rosji już wspomniałem. Potrafią grać w najważniejszych momentach. W ćwierćfinale pokonali przeciwnika, który doświadczeniem i stylem gry przypomina Portugalię. Największy plus gospodarzy to fakt, że grają u siebie. Widać, że poza wpadką z Senegalem nie jest źle, wysokie zwycięstwo odnieśli nad inną ekipą z Europy - Szwajcarią. Wydaje mi się, że będzie wspaniały zaciekły mecz. Grali ze sobą dosłownie 3 tygodnie temu w Baku i tam w półfinale IE zwyciężyli Rosjanie 2-1. W sezonie 2014 podczas rozgrywek grupowych Superfinału EBSL wygrała
Portugalia 11-7.
Jeżeli chodzi o Tahiti to pewnie będę żałował, że tak ostrożnie gram. Jednak czuję po grze Włochów, że jest naprawdę dobrze. Świetnie przygotowani do tego turnieju, wygrywają wszystko, miazga z Kostaryki, 6-4 ze Szwajcarią, 3-2 z Japonią. Tahiti ograło tu już Rosję i Iran. Ale będzie mecz. Jednak poza tą Kostaryką nie było ponad dwubramkowego zwycięstwa. Nawet z Omanem, który jest przecież dużo słabszy od Tahiti wygrali 4-2, czyli w najgorszym przypadku zwrot. Będzie mecz na styku, handi +2 wydaje się bezpieczne, najwyżej będzie zwrot.
A jako, że jest to temat ogólnie o beach soccerze to coś wam tu ciekawego jeszcze podam.
http://www.oddsportal.com/beach-soccer/europe/euro-nationscup/czech-republic-slovakia-EDq5Z74r/#1X2;2
Promocja, pieniądze rozdają ????
1,4 na Czechów, handi -1,5 z kursem 1,8 (!). Miałem kiedyś konto na SBOBET, jaaakie to było hasło...
Nie wiem jaki jest skład Czechów, ale litości. Słowacja to parodyści. Potrzebowali czterech zespołów do turnieju to zaprosili sąsiada. Chociaż rok temu Czesi wygrali z nimi 4-3 tylko. Ja tam pamiętam mecz Słowaków ze Szwajcarami gdzie przegrali 0-14. Również z Francją było 3-10. Wszystko podczas eliminacji do mundialu. Chociaż patrząc obiektywnie to Czesi od Hiszpanów też dostali 0-10 na tym turnieju.
Również niegłupi pomysł to pograć drugi mecz tego turnieju w stronę Austrii. Norwegowie to nic specjalnego, a Austriacy to z roku na rok coraz przyjemniejszy zespół. Nie znam jednak składów, trochę wróżenie z fusów. Mimo wszystko kurs ok. 2 na Austrię kusi