>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bayern Monachium-Borussia Dortmund, HIT 8 kolejki, 4 października godz. 17:30

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP

VS

B AYERN MONACHIUM - BORUSSIA DORTMUND

Otobet - Bonus 100 % do 200 zł

Klasyk Bundesligi, spotkanie dominatorów ligi ostatnich lat. Ostatnim czasem trochę większa różnica powstała co obrazują kursy z tego meczu a z poprzedniego sezonu, ale Borussia mimo to trzyma się dzielnie i jak na klasyka przystało jest to mecz między liderem a vice. Bayern po średnim starcie sezonu rozpędził się na dobre nie tylko na rodzimym podwórku ale również i Lidze Mistrzów. Oba zespoły mają sobie coś do udowodnienia, po ostatnim meczu pucharowym i pamiętnych karnych Bayern na pewno liczy na rewanż.

Tak jak Bayern tak i nasz As jest nie do zatrzymania, czy w tym klasyku zdoła strzelić gola albo i więcej? Wszyscy na niego liczą oraz to że podtrzyma formę do meczów w kadrze narodowej.

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.​

Z 26

zawada1x

Użytkownik
Dortmund +1,5AH @ 1.609 Pinnacle
Kursy w stronę Dortmundu można było złapać lepsze, w tej chwili są też moim zdaniem jeszcze dobre.
Zasadność typu oparta głównie na statystyce pojedynków bezpośrednich.
Od 2011 roku, 17 meczów.
1.Wszystkie pojedynki
Dortmund 7w/3r/7p Bayern 7w/3r/7p (dogrywki i karne jako remis)
+1,5AH wszedłby 15x, 2x nie wszedłby
2.Bayern u siebie
3w/3r/2p
+1,5AH wszedłby za każdym razem, 8x
Bayern wiadomo w gazie, Lewandowski w gazie, skrzydła chodzą bardzo dobrze mimo, że Robben niewiele czasu na boisku spędza, a Ribery nie zagrał jeszcze w tym sezonie. Costa i Coman radzą sobie znakomicie, szczególnie ten pierwszy. Co do obrony i bramkarza to najlepszym komentarzem jest to, że w lidze stracili jak na razie 3 bramki. Mimo paru kontuzji - RR i w obronie, gdzie na środku dobrze radzi se Alaba, Guardiola ma kim grać przy tej częstotliwości meczów i na razie nie widać zmęczenia. Bayern gromi w bundeslidze i lidze mistrzów, nie ma się co czarować. W kontrze do tego wszystkiego jest fakt ,że Borussia jest zawsze szalenie ciężkim przeciwnikiem i to najlepiej widać w powyższych statystykach.
Borussia ostatnio jak by troszkę zwolniła ale nie widać mocno zarysowanej tendencji spadkowej, w lidze są drudzy za Bayernem z tylko 1 porażką w siedmiu meczach. W ofensywie niesamowicie mocni, Aubameyang i Mkhitaryan nie miewają praktycznie słabszych meczów, Reus mimo, że mógłby grać lepiej to i tak jest klasą samą w sobie. Bardziej martwi obrona i bramkarz Burki. Tracą sporo bramek, brakuje pewności bramkarzowi, co przy ofensywie Bayernu może być problemem. Pierwszy mecz z Bayernem pod wodzą nowego trenera, co może być argumentem na plus jak i na minus.
Podsumowując faworytem jest bez wątpienia Bayern, tu się większość zapewne zgodzi, na ile silnym- tu jest pole do dyskusji. Obraz wcześniejszych pojedynków przekonuje mnie do zagrania tego typu ale za rozsądną stawkę.

mat77 158

mat77

Użytkownik
Kurs na Bayern kręci się około @ 1.52 więc nie wiem czy warto iść w tą stronę.Na ten moment Bayern jest zdecydowanie lepszą drużyną od BVB która po świetnej serii zwycięstw zacięła się i praktycznie gdy tu Bayern zainkasuje 3 pkt. to emocje dotyczące mistrzostwa Niemiec w tym sezonie spadną drastycznie.Ja bym sobie życzył jakiejś niespodzianki z czysto kibicowskiego podejście żeby były jeszcze jakieś emocje.Jednak podchodząc do tego jako typer nie będę pchał się w stronę BVB, jakieś dodatnie handi też marnie płacą.Na over 4.5 żk @ 1.97 Sędzią Marco Fritz.Mecz wiadomo o dużą stawkę bo jeśli Bayern wygra będzie miał już 7 pkt przewagi więc dla nich to będzie sytuacja komfortowa by mieć taką przewagę więc Borussia za wszelką cenę będzie biła sie tu choćby o remis.Zresztą mecz wiadomo bardzo prestiżowy, wiele smaczków nie tylko piłkarskich.W Bundeslidze linia 4.5 pęka dość często.Jak na ten moment dla mnie to najlepszy bet na ten mecz ale może ktoś włączy się do dyskusji i podsunie lepszy pomysł.

deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Jutrzejsze popołudnie z Bundesligą zapowiada się bardzo interesująco. &quot;Wielki i potężny&quot;... Bayern Monachium podejmuje, odmieniony/zmieniony, ambitny zespół z Dortmundu. Patrząc na ostatnie wyniki, Borussia daje wszystkim ostro popalić - grają szybko, wymieniają dużo podań ale nie jest to jakaś subtelna &quot;tiki taka&quot; czy taktyczna plecionka tylko proste, acz skuteczne rozwiązania mające kreować jak najwięcej &quot;akcji podbramkowych&quot;. Defensywa Bayernu będzie miała dużo pracy(dużo biegania). Mając na uwadze atuty obydwu drużyn postanowiłem wytypować aż 3 zakłady(stopniowane od najmniej do najbardziej ryzykownego, moim zdaniem)
Bayern - Dortmund
Obie drużyny strzelą gola
Typ: TAK ✅

Kurs: 1.60 (STS)
Bayern - Dortmund
Muller T. (BAY)
Typ: Zawodnik strzeli gola / TAK ✅

Kurs: 2.20 (STS)

Bayern - Dortmund
Aubameyang P.E. (DOR)
Typ: Zawodnik strzeli gola / TAK ✅
Kurs: 3.20 (STS)

O pierwszy typ jestem raczej spokojny - myślę, że w spotkaniu tak prestiżowym, drużyny nie będą się ze sobą cackać i grać na remis. Co do strzelców - Muller, zawsze chętnie poluje na bramki i myślę, że tym razem Robert na chwilę troszkę &quot;zwolni&quot; i da postrzelać koledze. A jeśli chodzi o Aubameyanga ok, przyznaję, że liczę na niespodziankę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Na taki hit trzeba pograć overa. Bayern jest w wyśmienitej formie, Lewy strzela, a koledzy idealnie mu podają. BVB wróciło na swoją ścieżkę i mamy nadzieję, że będą bić się do końca z Monachijczykami o mistrzostwo. Obecnie forma strzelecka jest bardzo dobra, chociaż zdarza im się tracić głupie bramki. W trakcie tygodnia grali co prawda mecz w LE, ale kluczowi zawodnicy byli oszczędzani na prestiżowy mecz ligowy. Do tej pory wszystkie domowe mecze Bayernu kończyły się overowo. BVB na wyjazdach linię przekroczyło dwa razy, na trzy mecze. Obie ekipy z respektem powinny podejść do swojego rywala, bo wiedzą o co toczy się gra. BVB przy ewentualnej wygranej może mocno doskoczyć do drużyny prowadzonej przez Pepa Guardiole. Mimo wszystko po obu stronach staną piłkarze klasy światowej, dlatego uważamy, że bramek nie zabraknie.

Powyżej 2,5 gola 1,55
Lewandowski strzeli 1,95
Rivalo

professional. 622

professional.

Użytkownik
Bayern vs Borussia Bayern (-1) = 2,30 = Ónibet ✅✅
Już zostało wiele powiedziane o tym spotkaniu, więc króciutko.
Bayern gra u siebie, gdzie na ostatnie 5 spotkań wygrał wszystkie, przy czym strzelił 20 bramek i tracąc zaledwie dwie, więc statystyka jest porażająca, grają u siebie świetny futbol i to nie podlega dyskusji że to oni dziś będą dyktowali warunki. Owszem Borussia z tamtego sezonu a ta obecna to jest niebo a ziemia, ale Bayern również gra zdecydowanie lepiej. Dortmund w czwartek miał wyjazd do Grecji, oczywiście nie pojechali wszyscy z pierwszego składu, ale kilku ich było i na pewno to się odbije w końcowych minutach spotkania. Ostatnio w lidze remis u siebie z beniaminkiem 2:2, wcześniej wyjazdowy remis z Hoffenheim, gdzie wcale nie zasłużyli jakoś na zwycięstwo bo zagrali totalnie przeciętnie. Jeśli się traci u siebie dwie bramki z Beniaminkiem czy remisuje się z Hoffen to dziś Bayern jeśli zagra swoje to spokojnie poradzi sobie z BVB. Jak dla mnie spokojnie pokryją to hendi po na prawdę fajnym kursie.

Z 33

zerku

Użytkownik
Witam. Oglądałem wszystkie mecze Borussi Dortmund w tym sezonie i musze wam powiedziec ze grają bardzo dobrze w ofensywie. Z defensywą dużo gorzej. Takze mysle ze tym meczu padnie dużo goli. Obydwie druzyny są w szczycie formy ale granie takich meczy na zwycięstwo jednej z nich to przypomina mi loterie. Bayern o kursie 1.53? Nigdy w zyciu. Ja gram dzis w strone druzyny Dortmundu mimo ostatnich 3 remisow mam nadzieje ze dzis przechyli szale na swoją strone ????

Borussia Dortmund wygra i over 2.5 kurs 8 @bet365
kto oglądał ten wie... myśle żę gdyby Alaba czerwo wypalal na początku gra mogla byc ciutkie inaczej wygladac, jest obecnie 60 minuta ale wylaczam mecz ????

over 2.5 i BTS 1.95 @bet365 ✅✅

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Robert Lewandowski strzeli a Bayern wygra
kurs: 2.9 ✅
Bwin

Dziś niemieckie El Clasico, niestety dla atrakcyjności tych derbów faworyt jest tylko jeden, a świadczą o tym kursy. Jeszcze gdy trenerem Borussi był Klopp to bym nie postawił na Bayern ale już go nie ma więc nie mam wątpliwości do do wygranej Bayernu. Wydaje mi się że początek sezonu w wykonaniu żółto czarnych to był typowy efekt nowej miotły, drużyna zaczeła genialnie a ostatnie trzy mecze to remisy. Wiadomo że piłkarzy nie trzeba specjalnie motywować na taki mecz jak ten więc mimo wszystko powinni dać z siebie 100%, jednak Bayern jest teraz w świetnej formie, duża w tym zasługa Lewego który sam rozstrzyga mecze w ostatnim czasie a partnerują mu Douglas Costa i Kingsley Coman. Brazylijczyk koncertowo wprowadził się do pierwszego składu bawarczyków i nikt w tej chwili nie tęskni za Robbenem czy Riberym, to powej świeżości na skrzydle w zespole Guardioli. Przyjrzymy się przewidywanej jedenastce Borussi na ten mecz, Reus i Aubameyang to jedyni ofensywni zawodnicy na poziomie graczy Bayernu. Mchitaryan czy Kagawa mogą sobie błyszczeć ale przeciwko Mainz czy Darmstadt. Bayern odjechał wszystkim klubom Bundesligi na lata świetlne, Borussia nie jest wyjątkiem, to dopiero pierwszy sezon nowego trenera więc on jeszcze potrzebuje czasu żeby poukładać tę drużynę, zaś Guardiola ma obecnie drużynę nie do pokonania na chwile obecną, jeśli mówimy oczywiście o meczach na Allianz Arena. Spodziewam się że tym który weźmie odpowiedzialność za zwycięstwo w tym meczu będzie nasz napastnik i możliwe że niejednokrotnie ukłuje rywali pieczętując zwycięstwo bawarczyków.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom