Grałem w dwóch internetowych bukach, baw i bah i spwierdzam, że baw jest 100 razy lepszy. Oprócz zakładów, są wypasione zakłady live i te chaty i te nerwy. :mrgreen:
Co wy o tym myslicie??
moge sie podlaczyc do Twojego zdania ale mam maly problem pare razy proobowali mnie "oszukac" wiec zawsze sprawdzajcie wyniki maczy na ktore stawiacie bo moze byc lipa. pomimo toi BEW jest the best!!!!!
baw jest ok bardzo dobrze rozwintety live szkoda tylko ze wyplata min to 120zet ale to szczegól polecam. Expert tez spoko tylko live cienki ale za to 10 zet min wyplaty.
a zajrzyjcie sobie tutaj BETGUN - to moze byc hit!! a co wazniejsze - to jest nowa firma wiec mozna walczyc o poleconych, bo program pratnerski jest niezly (podobny do Expekt). Jesli ktos zechce sie zapisac z tego reflinka który podałem wyzej - bede bardzo wdzieczny ????
Ja narazie grałem u 5 buków i daje wam moje opinie
1.BetAndWin - Świetny bukmacher polecam
1.Gamebookers - Świetny bukmacher majom ogromnom oferte i są od niedawna w PL 2.Bet-At-Home - Szablon strony fajny ale bukmacher beznadziejny syyff
3.Expekt - Nawet Nawet ale strasznie cienki Live
4.SportingBet - Brak mi słów najwieksze głowno na jakim grałem
Na zielono bukmacherzy których polecam na na czerwono Syff
baw suxxx...
baw ma jedna WILEKA WADE ktora mnie doprowadza do szewskiej pasji - mianowicie czesto im pada serwer gdy jest duzo uzytkownikow (np gdy gra Liga Mistrzow albo PUEFA lub cos w tym stylu), masakra!!!