>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Baw i jego kolejne wałki

R 125

roger12

Użytkownik
Ja nigdy nie narzekałem na baw bo gram od 3-4lat i nie miałem problemów oprócz limitów. Od paru dni Baw zaczyna wałkować a dokładnie to anuluje zakłady w tenisie ostatnio w sobote chela-starace kursy przed meczem 1,6 i 2,2 po 1 secie chela wygrywa 7-6 kurs na starace po 1 secie 6,5 na początku 2 seta kurs spadł jedynie do 4,5 starace zaczą grać lepiej wiec postawiłem jeszcze przed breakiem. Po tym jak starace złamał kursy się utrzymywały baw zaspał i duzo osób stawiało i anulowano zakład ci co brali po breaku zgodze się mogli anulować ale mi!! przed breakiem anulowali dziś też tenis wrzucam screena Cipolla-Virgini po tym jak był wynik 1-2 i 0-40 tylko kursy od poczatku meczu były 1.15 na 1 wiec bład baw z kursami dodam iż na rozliczenie tego czekali do konca seta gdyby seta cipolla przegrał rozliczyli by jako przegrany. Takie buk jak bet365 czy expekt w razie takich pomyłek to normalnie rozliczają.
Wiem że baw ma to w regulaminie ale tak nie można. napisac do nich w tej sprawie to albo nic nie odpisują albo zasłaniają się regulaminem zastanawiam się czy nie napisać do ich firmy licencyjnej jak myslicie bo BAW wprost OSZUKUJE LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit.
aha przed anulowaniem baw nie wystawił żadnej informacji iz zakład jest anulowany tylko potem w moje konto bylo anulowane
Dodam że to nie 1 wałek bwin

Do góry Bottom