Witam Państwa w strefie.Mam na imię Mateusz jestem Studentem moje typy to często spotkania oparte mocnymi argumentami (które niekiedy nie podaję ponieważ na forum wchodzę na 1-2 min)
oraz ciekawe informacje o absencjach itp.Najlepiej czuję się w Piłce nożnej oraz Tenis głownie ATP.
Z graniem u buków mam do czynienia od niecałych 2 lat jednak trochę myślę doświadczenia już nabrałem. Co do mojej gry ostatnio przeszedłem na duble triple i mam piękną serie 10 kuponów gdzie nie wejdzie po 1 meczu no super:wink:.Może czas przejść na single ponownie?.
Witam i liczę na dobre typy z waszej strony również :wink:
Columbus - Joe Public
Faza grupowa ligi majstrów
joe public to drużyna z Trynidadu
w usa potrzebne wizy
tu macie info
he Eastern Lions will travel to Columbus with a depleted squad of just 16 members because of visa problems and suspensions, including that of defender Jevon Morris, who was ejected from the Municipal match for an elbow to the face of Juan José Castillo.
typ: Columbus -1.5 @1.80 bet365 stawka 4/5
oraz ciekawe informacje o absencjach itp.Najlepiej czuję się w Piłce nożnej oraz Tenis głownie ATP.
Z graniem u buków mam do czynienia od niecałych 2 lat jednak trochę myślę doświadczenia już nabrałem. Co do mojej gry ostatnio przeszedłem na duble triple i mam piękną serie 10 kuponów gdzie nie wejdzie po 1 meczu no super:wink:.Może czas przejść na single ponownie?.
Witam i liczę na dobre typy z waszej strony również :wink:
Columbus - Joe Public
Faza grupowa ligi majstrów
joe public to drużyna z Trynidadu
w usa potrzebne wizy
tu macie info
he Eastern Lions will travel to Columbus with a depleted squad of just 16 members because of visa problems and suspensions, including that of defender Jevon Morris, who was ejected from the Municipal match for an elbow to the face of Juan José Castillo.
typ: Columbus -1.5 @1.80 bet365 stawka 4/5