Indiana Pacers - Miami Heat Indiana Pacers wraz z OT @ 2.18 3/10 marathonbet.com
Ta seria zasługuję na miano 7 meczów. Aktualnie Miami prowadzi 3-2. Dziś game 6 w Indianapolis gdzie Miami za często nie wygrywa. Ja dziś idę w stronę gospodarzy. Pacers są wstanie tą serię nawet wygrać. Ostatnio Miami w domu pewnie wygrało i fenomenalnie zagrał James gdzie w jednej kwarcie przesądził całe spotkanie. Na pewno plusy Pacers mają pod koszem. West na PF jest jednym z najlepszych na tej pozycji. Hibbert w bardzo wysokiej formie. W Miami Wade gra ciągle z problemami zdrowotnymi i nie pokazuję pełni możliwości. Ostatnio żeby James nagle nie wypalił to Indiana by miała 3:2 a nie 2:3. Dziś oczekuję mega widowiska i zwycięstwa gospodarzy ponieważ stać ich na to. I smaczku dla tego spotkania dodaje fakt wykluczenia Andersena na spięcie z Tyle'rem. Indiana w PO pokazuję ciężki i agresywny basket pod koszem. Liczę właśnie na to że przesądzi to o zwycięstwie dla Pacers.
Minnesota Lynx - Connecticut Sun Minnesota Lynx -10 @ 1.86 3/10 marathonbet.com
Od 2 lat śledzę też basket kobiecy za oceanem. Źle to nie wyglądało do tej pory. Sezon powoli w WNBA rusza. Ostatnio oglądałem sobie mecz Tulsy z Washingtonem. Widać że na razie panie wchodzą powoli w sezon. Minnesota dziś w domu inaugurację sezonu zaczyna. Lyns w tamtym sezonie zapamiętałem z dość dobrego basketu. Patrząc na kadry obu ekipa dzisiejsze spotkanie to Lynx powinny wygrać te spotkanie.
Stawka na oba typy nie za duża bo i ryzyko jest. Ale liczę na dobre rezultaty.
David West Gracz double TAK @ 2.40 3/10 betsson.com
Przeglądam ofertę na betsson i wpadł mi taki typ. Jak pisałem wyżej. Pacers mają przewagę pod koszem. West gra świetnie. O dwucyfrową zdobycz pkt można być spokojnym. Wszystko zależeć będzie od zbiórek. W tej serii jeśli chodzi o zbiórki to notuję: 5,7,10,12,8. Dodam że 10 i 12 to we własnej hali. Przy tak wysokim kursie grzechem będzie nie spróbować zagrać. A West w każdym z meczów kręci prawie 40 minut na parkiecie.
Roy Hibbert powyżej 19.5 TAK @ 1.85 3/10 betsson.com
Roy w tej serii: 19,29,20,23,22. Jak widać Roy w formie. Dziś mega ważny mecz i bez jego pkt Indiana nie będzie wstanie walczyć. West i Roy dziś muszą zapunktować oraz zebrać masę piłek. Dzięki czemu Indiana powinna odnieść zwycięstwo. Śledziłem grę Pacers w RS i teraz w PO. Roy naprawdę mega gość z mega umiejętnościami. A że Miami pod koszem siły zbytniej nie ma to moim zdaniem również to warto zagrać.
Indiana - Miami o 2.30 na C+. A Lynx o 2.00