>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Baseball od eksperta

homerun 0

homerun

Użytkownik
Po kilku miesięcznej suszy wreszcie ruszyła najlepsza baseballowa liga świata a co za tym idzie wraz z jej początkiem ruszamy również z projektem, w którym postaram się pomóc wam zarobić całkiem fajne pieniądze na tym sporcie.

Jeśli o mnie chodzi to właśnie tym sportem interesuje się już przeszło 10 lat w czasie których wydaje mi się posiadłem odpowiednią wiedzę, aby teraz przełożyć ją na odpowiednie wyniki w bukmacherce. Przez okres ostatnich 3 lat mieszkałem w Ameryce i to w mojej opinii bardzo dużo mi dało doświadczenia co do tych rozgrywek. Styczność na codzień z rozgrywkami ( mieszkałem tak jak na avatarze) pomogła mi nieco bardziej zrozumieć ten sport i prawa jakie tam działają i sądzę że teraz możemy razem stworzyć coś niezwykle przydatnego do wygrywania u buka. Oczywiście z całą pewnością ogrom nauki pod bukmacherskim aspektem przede mną, jednak uważam że w tym momencie jestem wstanie już notorycznie wygrywać u buka bez zbędnego wkładu własnego.

Co do samego stawkowania to gram swoje bety płaską linią w moim przypadku jest to 50$ ponieważ konto ciągle na Amerykański adres i nie chce mi się zmieniać waluty. Jeśli chodzi natomiast o system grania ze mną podczas trwania projektu - gramy tylko i wyłącznie single ( duble niezwykle sporadycznie i za zmniejszoną stawką).
W ramach projektu założyłem sobie trzy cele, których wykonanie dla mnie będzie priorytetem.

1) Planowany zysk jaki zamierzam osiągnąć przez cały sezon tylko i wyłącznie na MLB grając płaską stawką 50$ to 3500$. Wydawać by się mogło że jest to bardzo mała szansa na taki zarobek jednak wierze w swojej możliwości i przy odrobinie szczęścia taki zysk jest możliwy.

2) Skuteczność moich typów z reguły do tej pory jak grałem dla samego siebie była bardzo dobra i mam nadzieje że tak pozostanie. W tej kategorii chciałbym zakończyć sezon ze skutecznością w granicach 65-70% trafionych typów. To myślę że pozwoli nam na pokażny zarobek w przestrzeni całego sezonu.

3) Yield końcowy na poziomie 25-30% po conajmniej 200 typach. Jeśli uda się osiągnąć taki wynik jak ten założony to cel 3500$ powinien być spokojnie pokryty.

Na koniec budżet jeszcze jakim zaczynamy. Wpłaciłem do buka 500$ i planem jest niedopłacaniem już żadnej kwoty.

homerun 0

homerun

Użytkownik
Zaczynamy granie już od dzisiejszej nocy, w której udało mi się znaleźć już kilka bardzo ciekawie zapowiadających się spotkań. Mam nadzieje że projekt zaczniemy z przytupem i uda się osiągnąć wszystkie postawione przeze mnie cele na ten sezon.

1# :baseball: PHI Phillies - SD Padres :baseball:
Typ : Padres
Kurs : 2.00
Stawka : 100$
Wynik :

2# :baseball: TB Rays - CLE Indians :baseball:
Typ : over 7.0 runs
Kurs : 1.94
Wynik :

3# :baseball: MIN Twins - CHI White Sox :baseball:
Typ : Twins
Kurs : 1.95
Wynik :

4# :baseball: TOR Blue Jays - NY Yankees :baseball:
Typ : Jays
Kurs : 1.80
Wynik:

Zainwestowane : 400$
Wygrane : ??
Zysk ??
Pozostały budżet : 100$​

johny35 194

johny35

Użytkownik
Na baseballu jak pewnie większość Polaków się za bardzo nie znam, ale życzę powodzenia. Mam jednak uwagę co do Twojego stawkowania. Piszesz że Twój wyjściowy budżet to 500$ i już na pierwsze 4 zakłady wykładasz 400$, a co jeśli by Ci wszystkie nie weszły(?). Zostałbyś z gołą stówką. Kolejna nieścisłość to, piszesz że grasz płaską stawką 50$, a pierwsze zakłady wszystkie za stawkę 100$. Poczytaj o stawkowaniu bo przy takiej grze to wątpię żebyś nie musiał wpłacać coś więcej niż te początkowe 500$.
Pozdrawiam,

Do góry Bottom