>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Baseball #ByElek

Status
Zamknięty.
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Siemanko wszystkim bardzo serdecznie. Z racji że już jesteśmy po takiej wstępnej części i Openerów i innych pojedynków oficjalnie uważam sezon Baseballowy za rozpoczęty. Jak nie trudno się domyśleć w moim temacie podawane będą typy tylko i wyłącznie z baseballa , którym interesuje się i śledzę od kilku sezonów. Jestem ciekawy jak przebiegnie weryfikacja tych moich typów tu na forum.
Bardzo proszę o nieodpowiadanie w temacie, bo zależy mi na tym żeby to wszystko miało jakikolwiek ład i skład. Co u mnie zobaczycie ? Przede wszystkim MLB, nieco mniej baseballa Meksykańskiego i Japońskiego którego dopiero się uczę !
Mam nadzieję że dla wielu temat będzie pomocny !

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik

Spotkanie : Kansas City Royals - Los Angeles Angels
Typ : Over 7.5 runs
Kurs : 1.98
Bukmacher : Fortuna
Data startu : 20:15 , 15.04.18
Bardzo interesująco zapowiada się dzisiejsze spotkanie na Kauffman Stadium. Miejscowi baseballiści Kansas powalczą o wygraną z przyjezdnymi zawodnikami Aniołów z Los Angeles. Nie wątpliwie przed pierwszym narzutem faworytami wydają się być goście. Do tej pory na przełomie kilku dni obie drużyny zagrały ze sobą trzykrotnie - za każdym razem górą byli Angels i dziś również w mojej opinii mają więcej szans na wygraną. Przede wszystkim goście dużo lepiej jak na razie wyglądają na wybiciu. Od samego początku widać że w bardzo dobrej formie jest Trout, Upton i największe zaskoczenie jak na razie tego sezonu - Ohtani. Ten młody Japończyk szczerze powiedziawszy zachwyca na boisku i jeśli utrzyma on swoją dyspozycję to w mieście aniołów znowu może zacząć być głośno o fajnym wyniku w tym sezonie. Dzisiaj na narzucie u Angels jest właśnie Ohtani, który jak na razie narzuca na niesamowitym wręcz poziomie 2.08ERA. Tak świetna postawa trwać wiecznie na pewno nie będzie i musi przyjść delikatny moment załamania jego dyspozycji. Dzisiaj może nie tyle co uważam że zagra on poniżej możliwości na starterze a bardziej wierzę w przebudzenie bądź co bądź bardzo silnej linii ofensywnej gospodarzy. Kansas zaczęło ten sezon wyjątkowo słabo. Wynik 3W 10P to jeden ze słabszych początków w ich wykonaniu od kilku sezonów wstecz. Dzisiejsza dobra postawa myślę , że może napędzić ich na kolejne spotkania. Typowanie na zwycięstwo w którąś stronę według mnie jest samobójem i zadaniem niemożliwym. Oczywiście LA Angels jak na razie gra dużo lepiej, jednak baseball ma to do siebie że jest strasznie nieprzewidywalny i decydują tutaj ogromne niuanse. Według mnie nie można skreślać tutaj gospodarzy. Ofensywnie obie drużyny wyglądają na prawdę solidnie. Ta linia zaproponowana przez bukmachera jest według mnie zdecydowanie za niska. Sam spodziewam się tutaj wyniku łącznego w okolicach 12-13 runów , więc tak niską linię biorę w ciemno. Kurs bardzo fajny a więc nie pozostaje nic innego jak pobranie tego zakładu i trzymanie kciuków za zdobywane punkty.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom