>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bardzo ważne pytanie...niewiem co zrobić.pomóżcie

K 0

konradpl

Użytkownik
wczoraj obsatwilem sobie 3 wydarzenia za 60 zl. 2 mi weszły a z jednym mam kłopot bo niewiem co o tym myśleć, otóż postawilem ze w meczu holandia rumunia sedzia nie dolcizy minuty, jest to zakład 548(STS) sprawdzcie jesli niezrozumicie o co mi chodzi a teraz do sedna, sedzia nie doliczyl nic w tym meczu wiec wygralem czy nie wygralem, sprawdzajac wyniki w stsie pisze tylko ,,Z&quot; ale ja niewiem co mam o tym myslecczy tu chodzi o to czy sedzia doliczy co najmniej minute czy tez ze ma doliczyc akurat minute ja postawilem ze dolcizy ponad 1 min bynajmniej tak mi sie wydawalo ze sawiam, moje gg 6409976, odpiszcie jesli mozecie bo do zgarniecia mam 337 zl, licze na wasza pomoc

K 0

konradpl

Użytkownik
mieszkam bardzo daleko od punktu sts dlatego pytam was nadal co o tym sadzicie a moze ktos ma podobne doswiadczenia z tym zwiazane? kurde niewiem co robic

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
mi sie wydaje że tu bedzie zwrot...najlepiej zainwestuj troche w bilet do punktu STSa i sprawdz bo 337 ziko to juz warto sie poswiecic ;) a jak kupon trafny to i tak muisisz jechac i tak :p

Do góry Bottom