>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bardzo potrzebuje Waszej pomocy!

R 1

rze89

Użytkownik
Witam, sprawa wygląda następująco.
Jestem użytkownikiem MB od paru lat, konto zweryfikowane itd. Ostatnio robiłem konto mojej dziewczynie, wszystkie prawidłowe dane, prócz jednej - wpisałem błędny email. Konto zostało utworzone normalnie, brak potrzeby aktywowania konta, co mnie zgubiło i przelałem na jej konto gotówkę. Kiedy chcieliśmy przetransferowac gotówkę na bukmachera, pojawił się komunikat, że link aktywacyjny został wysłany na maila(błędnego).
Teraz nie mogę tych pieniędzy odesłac z powrotem, ani dokonac jakiejkolwiek innej operacji bo przy każdej próbie wyskakuję prośba o aktywacje konta, a mail należy do niewiadomo kogo
Czy ktoś z Was miał podobny problem, albo się spotkał z czymś podobnym?
Czy MB ma polski support?
Potrzebuję szybkiej odpowiedzi, co by jakiś szczęśliwiec nie przywłaszczył tej gotówki:;/:
Dzięki z góry!

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Nie sądzę by ktoś miał podobny problem kiedykolwiek, będzie ciężko tyle mogę powiedzieć, do tego support odpisuje po min 2 dniach... próbowałeś założyć taki email jaki podałeś błędny ? jest zajęty już ?

piatddz 151,5K

piatddz

Użytkownik
wplata ogolnie musi byc zaakceptowana z drugiej strony. nowosc od firmy skrill. Mysle ze jesli nikt jej nie zaakceptuje w odpowiednim czasie to wroci na twoje konto. Ale jesli ktos akceptuje to nic nie zrobisz. Mialem podobna sytuacje dzwonilem do nich i powiedzieli ze jak wyslalem juz to nic nie zrobie i ktos moze dowolnie dysponowac moja gotowka. Trzeba byc uwaznym

R 1

rze89

Użytkownik
Mail już jest przez kogoś używany, także lipa, a transfer pieniędzy został już zaakceptowany przez konto odbiorcy.
@piatddz
tutaj trochę inna sytuacja, bo sam przelałem do siebie i nie ma jak tym dysponowac heh
MB ma polski support, ktoś ma adres, bo na www nie widzę

Do góry Bottom