>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bardzo ciekawy system :D

M 2

matoung

Użytkownik
Przedstawię Wam mój sposob na buka:
1. Wybieramy dwa typy, które mają kurs w granicach 1.70-1.75. Kurs ogólny będzie wynosił ok. 3.0
2. Następnie stawiamy kuponik za 10 zł. Jeśli wejdzie to mamy 20 zł zysku.Jeżeli nie to stawkę powiększamy w moim przypadku x1.55. Zysk z każdego poziomu to ok. 20 zł. Może być oczywiście więcej. Progresje ustawiłem na 6 poziomów ze względu na fundusze.

L 19

looq

Użytkownik
Bankrut !! system na 100% zakończy sie przegraną 100% kapitału .......
To nie jest progresja na ruletce, na remisy lub na over 7,5 gola tylko na najlepsze 2 valuebety w dniu/tygodniu/miesiącu, więc nie wiem dlaczego twierdzisz ze bankrut? Ja jakoś z powodzeniem gram tym systemem i tylko na 3 progach progresji, z 3-4 meczami dziennie.

wincent 150

wincent

Użytkownik
To nie jest progresja na ruletce, na remisy lub na over 7,5 gola tylko na najlepsze 2 valuebety w dniu/tygodniu/miesiącu, więc nie wiem dlaczego twierdzisz ze bankrut? Ja jakoś z powodzeniem gram tym systemem i tylko na 3 progach progresji, z 3-4 meczami dziennie.
ma-te-ma-ty-ka! dlatego to system na bankructwo.
Jeśli prawdopodobieństwo trafienia wynosi (dla uproszczenia) 30%, a wygrana wynosi 300% to zgodnie z prawem wielkich liczb im więcej grasz tym więcej przegrasz ... a progresja to tylko przyśpieszy. (przy płaskiej stawce po 100 grach za 1j zostaje ci średnio 90j, przy progresji dużo szybciej dochodzisz do granic swojego budżetu

ma-te-ma-ty-ka! dlatego to system na bankructwo.
Jeśli prawdopodobieństwo trafienia wynosi (dla uproszczenia) 30%, a wygrana wynosi 300% to zgodnie z prawem wielkich liczb im więcej grasz tym więcej przegrasz ... a progresja to tylko przyśpieszy. (przy płaskiej stawce po 100 grach za 1j zostaje ci średnio 90j, przy progresji dużo szybciej dochodzisz do granic swojego budżetu [nie jesteś w stanie wejść na kolejny stopień progresji )

Otrzymane punkty reputacji: +10
L 19

looq

Użytkownik
Skończcie już z tym przekonaniem. Jeśli jest to zdarzenie losowe, jak koło ruletki to rzeczywiście to jest bankructwo. Ale bukmacherka to nie jest gra losowa! Oczywiście nie masz wpływu na wynik meczu, forme zawodników, ale możesz przewidzieć wynik w 90% spotkań. Ja gram 7 kupon i fakt, używam progresji, nawet grałem już za wszystko, ale mam tylko 3 stopnie! A poza tym, to w moim systemie gram 3-4-5 meczy, a nie 2.
Uważam, że system jest bardzo dobry, bo nawet na ślepo trafisz 2 mecze po kursie 1,7. Chodzi o to żeby wybierać najlepsze propozycje, dobrze analizować, dlatego właśnie ja wolę więcej prostszych meczy, niż mniej ale bardziej nieprzewidywalnych.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
, bo nawet na ślepo trafisz 2 mecze po kursie 1,7. Chodzi o to żeby wybierać najlepsze propozycje, dobrze analizować, dlatego właśnie ja wolę więcej prostszych meczy, niż mniej ale bardziej nieprzewidywalnych.
Człowieku zastanów się co napisałeś .. albo inaczej
Podaj mi dwa mecze na dzisiaj po kursie 1,7 i na jutro 2 jak wejdą to doładuje ci telefon za 5zł &quot;cena piwa&quot;!!

L 19

looq

Użytkownik
Na dzisiaj to już za późno, zaraz Ci dam na jutro ze 4 ????
Verona - Varese X
Honefos - Valerenga X
Proszę bardzo, 2 duże lepsze kursy niż 1,7 na jutro ;]
A tak na serio to: CSKA Sofia - Liteks Łowecz 1
Yokohama FM - Gamba Osaka 1

wincent 150

wincent

Użytkownik
Yokohama FM - Gamba Osaka 1
Gratuluje znajomości ligi Japońskiej. :cool: No chyba że gramy &quot;na chama&quot; po kursach. No ale jak ktoś chce grać taką egzotykę, to szkoda czasu na tłumaczenia ...

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Dajcie spokój, statystyka (czy to meczowa czy stawkowa) to &quot;tylko&quot; jeden z elementów bukmacherki a nie jej esencja. W innym wypadku nikt by na tym nie zarabiał (inna sprawa, że mało takich jest w ogólnym rozrachunku).
A to, że kolega nie trafił o niczym nie świadczy, tak samo nie świadczyłoby o niczym gdyby trafił.
Co do systemu autora tematu to chyba jest on początkującym, który samodzielnie wpadł na progresję i postanowił się nią pochwalić, nie wiedząc, że jest ona stara jak świat. Mam rację ???? ?

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Chciałem udowodnić że nie tak łatwo jest trafić 2 kursy po 1,7 .......
A progresja to zło a dwu spotkaniowa to bankrut gwarantowany !!!

jose7 40

jose7

Użytkownik
Progresja jest idealna. Wystarczy zabezpieczyć się na 8-10 poziomów i można wygrywać. Ludzie piszący o tym, że to i tak prowadzi do bankruta niech sobie piszą. 1 kupon na 10 wchodzi i jest zysk. Trzeba olać krytykującyh i po prostu grać

Do góry Bottom