>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Barca (5 - 0) Panathinkos 02.11.2005

Status
Zamknięty.
popiol 0

popiol

Forum VIP
Barcelona - Panathinaikos 1.25 4.60 8.70 3.01

STS

Barcelona złapała wiatr w żagle ???? co kolejke gra coraz lepiej ???? Ostatnio wygrała 5-0 z Realem Sociedad ktory wczesniej wygrał z Getafe(2 miejsce) 3-0...Barca pokazał komu nalezy sie tytuł i wdług mnie juz nie długo ona bedzie liderem.W I meczu LM z Panathinakosem cały czas atakowała a koniczynki tylko sie bronily..no i skonczyło sie 0-0 ale teraz według mnie magia Camp Nou przygniecie Panathinaikos i przegraja z 3-0 ????

Moj typ:1

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Barcelona zdaje się odzyskiwać formę. Po kilku wpadkach na początku sezonu przyszedł czas na zwycięstwa. Barcelona jest w ostatnich trzech kolejkach najlepszą drużyną w Primera Division. Wygrała trzy mecze z rzędu, strzelając w nich 10 bramek, nie tracąc przy tym żadnej! Najwyraźniej Barca przypomniała sobie swoje wyczyny z poprzedniego sezonu i ma zamiar grać na takim samym poziomie również w tym sezonie. Panathinaikos natomiast zawodzi w Grecji, choć ostatnio notuje lekką zwyżkę formy. W tym meczu wszystko przemawia na korzyść Barcelony. Remis z Panathinaikosem w Atenach był wypadkiem przy pracy. Na Camp Nou taka sytuacja poprostu nie może się powtórzyć. Jak Barcelona gra u siebie w tej edycji LM najlepiej widać było w meczu z Udinese, które zostało przez Barcę łatwo ograne. Mój typ w tym meczu to 1.

FC Barcelona - Panathinaikos FC -&gt; 1 (1.20) :mrgreen: 5:0 :mrgreen:

L 45

laha

Forum VIP
Po efektownym zwycięstwie nad Realem Sociedad kibice Barcelony będą oczekiwać kolejnej wygranej, tym razem w meczu z Panathinaikosem Ateny w Lidze Mistrzów.
Blaugrana nadal nie będzie mogła skorzystać z usług Andersona Deco, ale pozostaje zdecydowanym faworytem.

W pierwszym spotkaniu padł bezbramkowy remis, lecz teraz gole na pewno padną patrząc na formę napastników i pomocników Barcelony. PAO nie ma większych szans na Camp Nou i swojej szansy na awans będzie szukał raczej w innych spotkaniach.

Składy (Przewidywane)

Barcelona: Valdes - Oleguer, Puyol, Edmilson, Sylvinho, Xavi, van Bommel, Iniesta (Motta), Ronaldinho, Giuly (Messi), Eto&#39;o

Papathinaikos: Galinovic - Vintra, Morris, Darlas, Biscan, Nilsson, Conceicao, Seric, Gonzlez, Mantzios, Torghelle

Mój Typ

Barcelona - Panathinaikos 1,25 (Stawiam 2:0) :mrgreen: Panathinaikos zniszczone :mrgreen:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Kurs niski, ale nie ma się, czemu dziwić. Barca gra fenomenalnie. Ostatnio pokonała Real Sociedad aż 5:0. Wszyscy zawodnicy są w dobrej dyspozycji (nawet rezerwowi). Trener Barcy ma wszystkich zawodników do dyspozycji.
Na pewno sukcesem Panathinkosu był remis na własnym stadionie. Tym razem o korzystny rezultat będzie ciężko

Mój typ: 1 bądź over 2.5

popiol 0

popiol

Forum VIP
Barcelona zmiażdzyla Panathinaikos...juz w 1 minucie Van Bomel otworzył wynik tego spotkania...po 35 minutach koniczynki nie umiały wyjsc z wlasnej polowy...a dotego stracili 3 bramki po cudwnej głowce Eto&#39;o 14&#39; mincie...nastepnie Messi w 34 wykorzystał bład obroncow,a w 40&#39; minucie jeszcze raz strzelił Eto&#39;o.W II polowie pieknym strzałem wynik meczu na 5-0 ustalil nkt inny jak sam Eto&#39;o w 65&#39; munucie.Barca gromi zielone mkoniczynki...

Barcelona 5:0 Panathinaikos

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom