KSC vs HSV
Po pierwszym meczu w którym padł bramkowy remis przyszedł czas na rewanż już na stadionie Karlsruhe.
Tak jak pisałem wcześniej, HSV Hamburg na tą chwilę się skończył została tylko nazwa, nazwa która co prawda nadal jest szanowana nie tylko w Niemczech.
Pierwszy mecz nam pokazał w jak słabej formie jest Hamburg niezbyt wiele dogodnych sytuacji, dodatkowo wróciła ta nieporadność w defensywie gdzie błędy były dość spore. Karlsruher bardzo dobra ekipa solidny zespół który jak najbardziej udowodnił to w pierwszym spotkaniu.
Niezbyt korzystny wynik z 1 meczu dla Hamburczyków to nie jedyny problem, w dzisiejszym meczu za kartki będą pauzować Kacar i Westermann, to są główne filary w środku defensywy i tutaj nie wiadomo kogo wystawić. Jakby tego było mało nadal Olic nie czuje się najlepiej. Najprawdopodobniej znów zagra ale czy na pełnych obrotach?
Dla samego HSV spadek to będzie tragedia zresztą jak dla każdej drużyny, lecz tak naprawdę ten spadek jest potrzebny by przewietrzyć w klubie począwszy od sztabu do piłkarzy, jak Hamburg znów się utrzyma jestem pewny na 90% że, w kolejnym sezonie znów będzie walka jedynie o utrzymanie.
Od siebie w tym meczu polecam
over kartek sędzia Manuel Gräfe. W 1 meczu było 6 kartoników a że, w tym meczu pompa będzie jeszcze większa niżeli w meczu nr 1 to kartek nie powinno zabraknąć.
Najprawdopodobniej kartki będą dopiero na
Live jeśli chodzi o bet365, ten arbiter szybko kartek nie pokazuje a daje upomnienia myślę, że po lepszym kursie będzie można łapać
linie 4,5.