>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Baraze Bundesliga / 2.Bundesliga / 3.Liga

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik

Decydujace mecze sezonu przed nami! O Bundeslige zagra Hamburger SV z Karlsruher SC. O 2.Bundeslige zagra TSV 1860 z Holstein Kiel. Pierwsze mecze juz w czwartek i piatek.

Typowanie barazy o 3 lige w dziale Nizsze Ligi Niemieckie ????

Zapraszam do typowania!

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Jak na moje oko Hamburger mozna smialo atakowac. Ostatnio złapali forme i widac ze chca się utrzymac. Kurs ponad 2 i wlasne boisko...nie mozna przejsc obok takiego kursu ????
Bo to jednak róznica jednej ligi, no i karlushe awansowało na to premiowane miejsce dzieki nieporadnosci kaiser

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Jak na moje oko Hamburger mozna smialo atakowac. Ostatnio złapali forme i widac ze chca się utrzymac. Kurs ponad 2 i wlasne boisko...nie mozna przejsc obok takiego kursu ????
Bo to jednak róznica jednej ligi, no i karlushe awansowało na to premiowane miejsce dzieki nieporadnosci kaiser
Uwierz mi że Karlsruher będzie większą przeszkodą niżeli miało to być Kaiser
Tak samo miało być łatwo w poprzednim sezonie, pewno i tym razem fuks uratuje Hamburczyków ale w tym roku rywal jest jeszcze mocniejszy niżeli to był Furth w poprzednim. Hamburg nigdy nie złapał żadnej dobrej formy są to pojedyncze wyskoki gdzie zagrali dobrze, grali praktycznie tak samo cały sezon teraz jak i poprzednio czyli jedna wielka tragedia i nie widzę różnicy jednej ligi pomiędzy nimi a 2 Bundesligą. Ostatni mecz z Schalke mam wrażenie tak jak kibice pisali na serwisach społecznościowych że poprostu Schalke odpuściło, zresztą było to widać bo ten mecz zagrali na stojąco. Zapłacili bo okazało się że wypadli z top 5 która dawała fazę grupową w LE (chyba, że mają gdzieś LE).
Karlsruher tak jak pisałem mocna, poukładana drużyna, warto też wspomnieć że, lepiej im się gra na obiektach rywala, dlatego nie sądzę by ten kurs był jakąś promocją. Choć nie mówię że to nie wejdzie bo jak to już bywa Hamburczycy mają więcej szczęście niż rozumu.
Choć ja osobiście nie gram nigdy underów, ale tym razem under 2,5 1,7@✅ warto pobierać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Czy ktoś wie dlaczego kurs na Hamburger leci w górę? Np. na Pinnacle Sports można teraz złapać 2.19. O co chodzi?

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Czy ktoś wie dlaczego kurs na Hamburger leci w górę? Np. na Pinnacle Sports można teraz złapać 2.19. O co chodzi?
Pod znakiem zapytania stoi występ Ivicy Olicia pewno dlatego, a i mogą być normalne ruchy buków bo ja szczerze gdybym miał dać to minimum 2.2 na HSV od początku. Tutaj będzie naprawdę ciężki mecz zdziwi mnie jak któryś zespół wygra więcej niż 1 golem.

W 84

winmasters

Użytkownik
Hamburg SV kontra Karlsruhe
Przed nami pierwszy mecz walki o Bundesligę. Hamburg SV rywalizuje z Karlsruhe. Gospodarze po rewelacyjnym finiszu ostatecznie obronili się przed bezpośrednim spadkiem i dzisiaj walczą w barażach. Mankamentem HSV w tym sezonie jest skuteczność, a mianowicie jej brak. W całym sezonie Bundesligi zespół ten zdobył zaledwie 25 bramek, co jest niezwykle upokarzającą liczbą. W ostatnim czasie co prawda zawodnicy gospodarzy byli bardziej efektywni - 9 goli na pięć spotkań. Niemniej w dzisiejszym meczu nie wiadomy jest występ Olicia, który jest istotnym ogniwem zespołu. Karlsruhe natomiast może okazać się bardzo niewygodnym rywalem. Na finiszu pokazali pazur i udało się wyprzedzić Kaiserslautern. Zespół jest waleczny i przed dzisiejszym meczem nie mają większych zmartwień kadrowych i najważniejsza postać, Hennings będzie dzisiaj nękał obronę HSV. Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, w którym głównie liczymy na sporą liczbę bramek.
BTS, 1.97 ✅ 1:1
Powyżej 0.5 gola do przerwy, 1.30 ✅ 0:1
Kursy od Winmasters

Promocja w Winmasters: Bonus do 250PLN, 30PLN freebet, pendrive i szansa wygrania...

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 135

seba96

Użytkownik
Karlsruher SC - Hamburg SV
Już jutro o godzinie 19:00 rozpocznie się rewanżowe spotkanie tych drużyn w walce o utrzymanie lub awans do Bundesligi. Hamburg w 1. meczu zagrał katastrofalnie słabo i tylko masa szczęścia sprawiła, że ten mecz nie skończył się wynikiem minimum 0:2 dla gości. Ale do rzeczy. KSC w tym sezonie straciło u siebie tylko 7 bramek na 17 meczów, a indolencja ofensywna Hamburga w czwartek była ogromna i nie sądzę aby coś się zmieniło przez kilka dni. KSC skupi się w tym meczu szczególnie na obronie wyprowadzając kontrataki. Myślę, że HSV nie będzie w stanie strzelić bramki w tym meczu, ponieważ KSC prezentuje się bardzo solidnie w obronie. Mój typ na ten mecz to Hamburg nie strzeli bramki po kursie 2.59 w Fortunie. Osobiście gram ten typ za dużą stawkę i jestem przekonany, że HSV pokaże znowu swoją beznadziejną postawę.
Hamburg nie strzeli 2.59
I za drobne DW: 0:0 7.9
Buk: Fortuna

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Karlsruher SC - Hamburg SV​

Ja natomiast widzę to inaczej, ostatnio Hamburg patrząc na pryzmat całego sezonu miał formę i można powiedzieć, że dali radę, udało im się wyciągnąć baraże.Co do samego meczu, według mnie to nie Karlsruher zagrało dobrze tylko HSV fatalnie, Holtby to w pierwszej połowie pobił chyba rekord strat, może wyszli z zbyt dobrym nastawieniem, że będzie jak to się mówi &#39;easy&#39;, a tu taki psikus.Zresztą wystarczy, że tutaj HSV strzeli jedną bramkę i każda następna w przypadku remisu premiuje ich awansem..
Dalej Hamburg jeszcze nigdy nie spadł z najwyższej ligi, więc to będzie podwójna motywacja, jeżeli dziś przegrają zakończy się pewna epoka i bardzo dużo osób poleci z stanowisk, co nie jest im jednak na rękę.
Dlatego ja pobieram AWANS HSV 2,20 Bet365
łatwo nie było, ale na plus

Otrzymane punkty reputacji: +4
dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Czerwo w meczu @3,85 Betsson

Rewanzowe spotkanie barazy zadecyduje o tym czy HSV czy tez Karlsruhe zagra w przyszlym sezonie w Bundeslidze. Po pierwszym meczu w nieco lepszej pozycji sa gospodarze dzisiejszego meczu, gdyz bramka strzelona w Hamburgu to juz spora zaliczka. Trener Kauczinski zaznacza, ze nie maja zamiaru wyjsc na mecz i przez 90 minut bronic bezbramkowego wyniku bo to mija sie z celem i w wiekszosci przypadkow konczy sie inaczej niz planowano. Karlsruhe wychodzi by wygrac i sadze, ze maja ku temu potencjal. Licze na bardzo zaciety mecz i co za tym idzie sporo kartek. Obie druzyny dysponuja zawodnikami w ktorych mozemy zaobserwowac kontuzje mozgu, szczegolnie przy niekorzystnym wyniku i przy takim kursie jak najbardziej wchodze w czerwo.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#2 Karlsruher - Hamburger over 4,5 żółtych kartek 1,68 Betsson - 3j

Wystarczy spojrzeć, o co grają te dwie ekipy. Jest to decydujący mecz o awans do prestiżowej Bundesligi. Hamburg walczy o utrzymanie, natomiast dla gospodarzy to niesamowita szans zagrać tam znów.

Pierwszy mecz to wynik 1:1, więc Hamburg w gorszej sytuacji. Mają w swoich szeregach kilku graczy, którzy lubią kartoniki dostawać i pewnie tak samo będzie i tym razem. Taki ich styl gry, a tutaj? Muszą od początku starać się strzelić bramkę, gospodarze będę się bronić i liczyć na kontry, co jest doskonałą okazją do kartek.

Gdy wynik będzie niekorzystny to będą faule, będzie walka. W pierwszym meczu było ich aż sześć, więc czemu teraz miałoby być mniej? Mecz bardzo ważny, więc myślę, że to bardzo dobry bet.​

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wujek William ma &quot;suma punktów za kartki over 45&quot; @1,7 czyli lepsza opcja,bo Betsson nie wlicza czerwonej:]

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
KSC vs HSV
Po pierwszym meczu w którym padł bramkowy remis przyszedł czas na rewanż już na stadionie Karlsruhe.
Tak jak pisałem wcześniej, HSV Hamburg na tą chwilę się skończył została tylko nazwa, nazwa która co prawda nadal jest szanowana nie tylko w Niemczech.
Pierwszy mecz nam pokazał w jak słabej formie jest Hamburg niezbyt wiele dogodnych sytuacji, dodatkowo wróciła ta nieporadność w defensywie gdzie błędy były dość spore. Karlsruher bardzo dobra ekipa solidny zespół który jak najbardziej udowodnił to w pierwszym spotkaniu.
Niezbyt korzystny wynik z 1 meczu dla Hamburczyków to nie jedyny problem, w dzisiejszym meczu za kartki będą pauzować Kacar i Westermann, to są główne filary w środku defensywy i tutaj nie wiadomo kogo wystawić. Jakby tego było mało nadal Olic nie czuje się najlepiej. Najprawdopodobniej znów zagra ale czy na pełnych obrotach?
Dla samego HSV spadek to będzie tragedia zresztą jak dla każdej drużyny, lecz tak naprawdę ten spadek jest potrzebny by przewietrzyć w klubie począwszy od sztabu do piłkarzy, jak Hamburg znów się utrzyma jestem pewny na 90% że, w kolejnym sezonie znów będzie walka jedynie o utrzymanie.
Od siebie w tym meczu polecam over kartek sędzia Manuel Gräfe. W 1 meczu było 6 kartoników a że, w tym meczu pompa będzie jeszcze większa niżeli w meczu nr 1 to kartek nie powinno zabraknąć.
Najprawdopodobniej kartki będą dopiero na Live jeśli chodzi o bet365, ten arbiter szybko kartek nie pokazuje a daje upomnienia myślę, że po lepszym kursie będzie można łapać linie 4,5.

skyrim 267

skyrim

Użytkownik
Spotkanie: Karlsruher - Hamburger SV
Typ: HSV Wygra Play-off ✅ ????
Kurs: 2.46
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Aż szkoda według mnie nie skorzystać z takiego kursu.
W pierwszym spotkaniu do HSV prowadziło grę i tylko szybko strzelona bramka przez drużynę Karlsruher pokrzyżowała im plany.
Za drużyną z Hamburga stoją statystyki ostatniego meczu, doświadczenie i mocniejszy skład (czysto na papierze). Mam nadzieję, ze zawodnicy HSV szybko wyciągnęli wnioski, że trzeba być skoncetrowanym od 1 minuty spotkania bo przeciwnicy nie śpią i podejrzewam, że drużynie Karl chodziło właśnie o to żeby szybko strzelić bramkę i później się bronić.
W tym meczu nie mogą już sobie pozwolić na 90 minut obrony Częstochowy i spodziewam się, że drużyna z Hamburga to wykorzysta i już w regulaminowym czasie gry pokaże swoją wyższość nad rywalem ale nie jestem pazerny i biorę pod uwagę fakt, że może dojść do dogrywki dlatego gram trochę asekuracyjnie ale po bardzo dobrym kursie.
Trzeba też dodać, że HSV to drużyna, która nigdy nie spadła z najwyższej klasy rozgrywkowej i myślę, że to najwiekszy czynnik motywacyjny dla ekipy z Hamburga. Myślę, że przeciwnicy nie wytrzymają presji jaka na nich ciąży.
Za kartki pauzują Kacar i Westermann. Nie wiadomo czy zagra Olic. Behrami też może jeszcze nie być gotowy do gry. Jeżeli chodzi o gospodarzy to na 100% nie zagra Peitz.
Mimo wszystko stawiam na gości!

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Karlsruhe - Hamburg SV
- Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 1:1. Zatem dzisiejsze starcie zapowiada się niezwykle ciekawie. Która z drużyn zagra w przyszłym sezonie w Bundeslidze :?:
- Hamburg walczył jak lew by utrzymać się w lidze. Ostatecznie jednak udało się ugrać baraże, co nie jest złym rezultatem jak na formę HSV. Pierwsze spotkanie nie było jednak dobre w ich wykonaniu. To zawodnicy Karlsruhe zdominowali i niewiele brakowało by padł zupełnie inny rezultat.
- Gospodarze dzisiejszego meczu po świetnym finiszu w drugiej Bundeslidze zagrali bardzo dobry mecz w Hamburgu. Hennings i spółka to naprawdę ogromna moc w napadzie. Zapowiada się zatem bardzo dobre spotkanie.
- W obu zespołach nie brakuje ważniejszych postaci. Zatem pojedynek powinien być wyrównany.
Karlsruhe i Hamburg SV mają potencjał by grać w Bundeslidze. Liczymy na niezwykłe widowisko w Niemczech. Ponadto żadna z ekip się nie podda. Stąd nasze sugestie:
Powyżej 2.5 gola, 2.15 Sportingbet ⛔ 1:1
Obie drużyny strzelą gola, 1.91 Sportingbet ✅ 1:1

Jest to nasz mecz dnia zatem grając zakłady pre-match można otrzymać 7 darmowych spinów.
Darmowy zakład do 200PLN w Sportingbet

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Karlsruher męczy sie jak musi konstruowac, ale dzisiaj mają idelaną okazje by grac tak jak robią to na wyjazdach - przyczajeni z kontry. Brak presji takze daje im przewage. HSV ten spadek by sie przydal by przewietrzyc struktury klubowe, slabiej wyjdzie jednak to finansowo. Ale z drugiej strony to kto powazny zainwestuje w zespol bijacy sie o utrzymanie kolejny sezon bo poki nie bedzie tam lidera na boisku i bedzie burdel w zarzadzie, to taka ich czeka rola w nasyepnym sezonie w BL. KSC ma niewygodny styl, patrzac na historie chca wrocic do BL. Maja trenera, ktory zna klub od dolu i po latach po spadku do II ligi, a potem do III apetyty są duze, bo jest szansa, a z drugiej strony nie liczono przed sezonem na awans zatem presja nie jest tak wielka jak w Hamburgu. KSC rozegralo w pierwszym spotkaniu swoja standardową grę i dzisiaj przebieg powinien byc podobny - gleboka obrona i kontry. Mecz do obejrzenia niz do grania 1x2. 0-0 starczy gospodarzom zatem granie na KSC tylko z zabezpieczeniem. HSV jak rzuci sie do ataku to z ich dyscyplina taktyczna w obronie, beda mieli mase klopotow z kontrami. Era HSV dobiega konca moim zdaniem. To ze mieli przewage w pierwszym meczu w statystykach wynika z taktyki Kauczinskiego, ktory lubi obrzydzac gre solidna defensywą. Dzisiaj bedzie podobnie. KSC nie musi tu konstruowac, wystarczy czekac na bledy tylko, a to potrafią najlepiej. Niech nie zmyli ze w domu graja gorzej niz na wyjazdach bo taktyka dzisiaj bedzie taka jakby grali w delegacji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom