>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Baraże o 2. ligę (13-17.06.2015)

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Stal Rzeszów - Olimpia Zambrów (pierwszy mecz)
13. czerwca 2015, godz. 15:00

Radomiak Radom - Wisła Sandomierz (pierwszy mecz)

Warta Poznań - Polonia Bytom (pierwszy mecz)

Olimpia Zambrów - Stal Rzeszów (rewanż)
17. czerwca 2015, godz. 17:00

Wisła Sandomierz - Radomiak Radom (rewanż)

Polonia Bytom - Warta Poznań (rewanż)

Formacja Port 2000 Mostki - Gryf Wejherowo 0-3 (wo)
Gryf Wejherowo - Formacja Port 2000 Mostki 3-0 (wo)
Źródło: http://www.90minut.pl/liga/0/liga8032.html

Kursy na pierwsze mecze (Toto-Mix):

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Wisła Sandomierz - Radomiak Radom 2 3,00 Totolotek ✅✅ II liga II liga RADOMIAK !!! 1:2, wynik nie odzwierciedla przewagi, kto oglądał ten wie ????
No taki kurs to ja biorę z pocałowaniem ręki, wczoraj jeszcze około 2,1 dziś aż tyle, a podobne było już 3,6 dziwne bo nie ma informacji z obozu Radomiaka o jakichś absencjach, wszyscy mają grać. Jak już to spodziewałem się spadków na Radomiaka, bo Wisła nie wiadomo czy dostanie licencję na grę w II lidze i to mogło by być przyczyną wahań kursów. Swój typ opieram głownie na tym jak wyglądał pierwszy mecz, Radomiak miał zdecydowaną przewagę, kontry Wisły były sporadyczne i nawet wychodząc 4 na 3 nie potrafili zagrozić naszej bramce, z pewnością to po części wynikało z ich taktyki, przyjechali tu po remis. Radomiak pudłował na potęgę, dodatkowo sędzia Złotek był najgorszym aktorem tego spotkania, nie podytkował dla Radomiaka co najmniej 2 karnych w tym jeden to był taki że ślepy by zobaczył, ale co się dziwić skoro arbiter pochodził z miasta leżącego niedaleko Sandomierza i to stary dobry znajomy trenera Krawca który go chwalił na pomeczowej konferencji. Były akcje brakowało skuteczności, myślę że przez te kilka dni nic się nie zmieni i to Radomiak znów będzie stroną przeważającą, warto dodać że moja drużyna lubi grać z ekipami ofensywnie usposobionymi, a taka będzie dziś z pewnością Wisła, bo u siebie nie wypada się bronić. Pokazały to mecze np. z Pogonią Siedlce II czy ŁKS którzy nie murowali dostępu do bramki i dostali po 4:0. Poniżej zamieszczam skrót gdzie możecie zobaczyć jak skrzywdzony został mój zespół i jak wiele okazji zostało zmarnowanych
https://www.youtube.com/watch?v=JL_WfPwEj1w

Otrzymane punkty reputacji: +18
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom