>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Baraże Bundesliga + 2.Bundesliga 2015/16

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Sezon w ligach centralnych sie skonczyl. Do rozegrania zostaly juz tylko baraze. O Bundeslige zagra Eintracht Frankfurt (16 miejsce w BL) z 1.FC Nürnberg (3 miejsce 2BL), a o 2.Bundeslige powalcza MSV Duisburg (16 miejsce 2BL) i Würzburger Kickers.

Zapraszam do dyskusji i typowania!

interista18 773

interista18

Użytkownik
Nurnberg - Eintracht

Oglądałem mecz we Frankfurcie i byłem mega zaskoczony, że szesnasta drużyna Bundesligi może w taki sposób zdominować trzecią drużynę z zaplecza. Goście zdobyli kuriozalnego gola po samobójczym trafieniu kapitana Eintrachtu, Russa. Sami nie stworzyli realnego zagrożenia ze swojej strony i nie oddali nawet celnego strzału. Gospodarze praktycznie przez cały mecz mieli kontrolę, stwarzali sobie sytuację podbramkowe, jednak końcowy efekt był taki, że nie wypracowali sobie żadnej przewagi przed meczem rewanżowym i szansę obu ekip oceniam w tej chwili na bardzo zbliżonym poziomie, z lekkim wskazaniem na gości dzisiejszego spotkania. Prognozowane składy na dzisiejszy mecz wg. kickera są takie same jak z czwartku, z wyłączeniem Russa, który pauzuje za dziesiątą kartkę. Zdaję sobie sprawę, że klub z Norymbergi zdecydowanie lepiej radzi sobie na własnym stadionie i nie ma opcji, że da się tak samo zdominować jak kilka dni temu, jednak wynik pierwszego spotkania i przede wszystkim lepsza jakość zawodników Eintarchtu determinuje to, że to oni powinni prowadzić grę od początku, przynajmniej do momentu ich ewentualnego gola.
Jak dla mnie najlepsza opcją na dzisiaj jest over rogów gości. W pierwszym meczu było 8:1 w kornerach na korzyść Eintrachtu i myślę, że wystawiona linia na dzisiaj po takim kursie i przy takich okolicznościach jest jak najbardziej do gry.

Eintracht powyżej 4,5 rzutów rożnych @1,90 365 -&gt; 62 minuta :spokodfhgfh: ✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
G 370

golkiper

Użytkownik
heh już pisałem analizę na ten sam typ Interista ???? ) polecam jak najbardziej w Óni po 2,14 to jakiś żart. W 1 meczu miażdżąca przewaga, w ogóle uważam, że dziś Eintracht wygra i utrzyma się. Mają lepszy zespół ten 1 mecz pokazał jak nieobliczalna jest piłka nożna. Popieram typ.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Moim zdaniem warto Eintracht over 1,5 gola zagrać (buk do wyboru) , nie wiem jakim cudem zremisowali u siebie mecz 1-1, teraz muszą tą przewagę zamienić na bramki, wątpie by zadowolili się 1-0 niepewnym albo 1-1.
Szczególnie ze gracze Nurnbergi mistrzami defensywy nie są.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom