>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BARAŻE 2016 Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W grze o ostatnie miejsce dające awans do Premier League pozostały już tylko cztery zespoły Sheffield, Hull, Brighton oraz Derby !. Kto wywalczy awans ? Przekonamy się w niedługim czasie. A was drodzy użytkownicy zapraszam do komentowania oraz analizowania pierwszych spotkań.

Kursy od Otobet
Kto wygra całe zmagania :?:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sheffield - Brighton
Sowy dzisiaj podejmą Brighton które mocno skomplikowało sobie sytuację w końcówce sezonu nieoczekiwanie przegrali swój awans. Ich trener zapowiada że piłkarze resetują się całkowicie i dla nich te spotkania to jak finały. Jednak każdy zespół zapowiada tę samą grę i prawda jest taka Mewy dzisiaj muszą wspiąć się na wyżyny możliwości bo ich ostatnie trzy spotkania to dramat. Dzisiaj Brighton zagra bez Stephensa, Dunka oraz Zamory. Do zespołu Sów wraca Wallace i Nuhiu. Dzisiaj zagrają dwie ofensywne drużyny jednak będą miały w pamięci że to jest dwumecz, Brighton za wszelką cenne będzie chciało dziś wygrać by na swoim stadionie grać spokojnie i rozsądnie.

Zwycięstwo @@ 3.35 Otobet ⛔
Over 2,5 gola @@ 2.45 Otobet ⛔
1 połowa over 0,5 gola @@ 1.50 Otobet ✅

johnywalker 53

johnywalker

Użytkownik
Sheffield - Brighton
Suche statystyki. W przeciągu spotkań drużyn na Hillsborough Stadium goście nie wygrali żadnego spotkania (4D,4L). Również patrząc na ostatnie mecze obu drużyn to over 2.5 goli padł 02.02.13 gdzie Sowy jako gospodarze wygrały 3-1.
W obecnym sezonie zarówno Mewy jak i Sowy prezentowały się dobrze. 5 oraz 10 porażek to przyzwoity wynik biorąc pod uwagę fakt częstotliwości meczy, pucharów i nieprzywidywalnej ligi. Jednak ciekawym jest, że obydwie drużyny zremisowały 17 spotkań, nawet oba ich mecze zakończyły się wynikami 0:0.
Play-off to całkiem inna półka, jednak wątpię żeby w pierwszym meczu od razu obydwa zespoły rzuciły się do ataku. Liczba bramek także na podobnym poziomie. Oczywiście że może wydarzyć się wszystko. Determinacja, dyspozyca dnia czy większa chęć może przechylic szale na którąś stronę. Osobiście uważam że nie padnie wiele bramek a mecz zakreci się w okolicach remisu.
Typy :
Remis do przerwy @ 1.95
Remis @ 3.2
Remis i under 2.5 @ 3.5
Buk bet365
To tylko propozycje, nikłe zainteresowanie bardzo ciekawymi meczami stad, proszę dyskusję i wymianę zdań ???? czyste X wydaje się bardzo prawdopodobnym i ciekawym betem.

gingerhorn 26

gingerhorn

Użytkownik
Patrząc na ostatnie kilka meczów tych drużyn w lidze to dość duża ilość rzutów rożnych. Opcja over 9,5 myślę, że jest do grania. Pytanie tylko jak będzie wyglądać gra, bo jak zachowawczo i &quot;badanie się&quot; drużyn to może czasu zabraknąć na pokrycie overa. Chyba, że spróbować coś na live.
kursy z bet365:
Over 9,5 rr @ 1,57
Over 10,5 rr @ 1.9
Over 11,5 rr @ 2,37

kitex 738

kitex

Użytkownik
Sheffield - Brighton
Obie drużyny w fazie zasadniczej zajęły odpowiednio 6 i 3 miejsce. Goście do samego końca bili się o bezpośredni awans do Premier League. W ostatniej kolejce w bezpośrednim meczu musieli pokonać na wyjeździe Middlesbrough. Mecz jednak zakończył się remisem 1:1, chociaż kto wie jak dalej potoczyłoby się to spotkanie, gdyby nie czerwona kartka zawodnika Brighton Dale&#39;a Stephensa w 59 min meczu.
Piłkarze Brighton bardzo rzadko w tym sezonie schodzili z boiska pokonani. Na 46 spotkań przegrali tylko 5 (i tylko 2 w meczach wyjazdowych). Co prawda aż w 12 dzielili się punktami z rywalem oraz odnieśli 9 zwycięstw. Ostatnie 5 spotkań na wyjazdach to bilans 4-1-0.
Z drugiej jednak strony piłkarze Sheffield też bardzo rzadko przegrywają na swoim stadionie. Na 23 mecze tylko 2 porażki. Poza tym 13 zwycięstw i 8 remisów.
Jednak dla mnie większym wyznacznikiem jest forma w ostatnich spotkaniach a tu przewagę ma Brighton (bilans 9-5-1), Sheffield (bilans 5-6-4).
Dlatego proponuję typ na Brighton 3,25 Otobet
lub dla mniej odważnych graczy typ: X2 1,45 Otobet

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Derby Conunty - Hull City
Już jutro czeka nas o 13:30 pojedynek Baranów z Tygrysami. Oba zespoły zmierzyły się nie tak dawno bo w Kwietniu gdzie Derby na własnym boisku wygrały 4:0 świetne zawody rozegrał Johnson który zdobył dwie bramki i zanotował asystę. Podopieczni Brucea mają w pamięci tamto spotkanie Hull to zespół ofensywny jednak ich gra polega i bazuje na skuteczności Hernandeza i to martwi zapewne kibiców Tygrysów. Tymczasem Derby to zespół bardziej zgrany i zmotywowany Wassall trafił do głów piłkarzy i pokazali że mogą być cichym zwycięzcą tych konfrontacji. Jutrzejsze spotkanie powinno być pełne emocji ponieważ stawka teraz jest zupełnie inna. U gospodarzy nie zobaczymy Thorna, Forsytha oraz Hansona. Hull City Brucea przyjeżdżą bez Meyler oraz Powella. Większe straty po stronie Derby jednak Hull na wyjazdach radzi sobie przeciętnie, Ja osobiście liczę jutro na Blackmana który nie udowodnił jeszcze swojej przydatności.
Zwycięstwo Derby County @@ 2.50 Otobet ⛔
Over 1,5 gola @@ 1.50 Otobet ✅
Over 0,5 gola 1 połowa @@ 1.50 Otobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
nawro999 7

nawro999

Użytkownik
Takiego meczu jak ten dawno nie widziałem. W Brighton 4 kontuzje musieli konczyc w 10, az sam właściciel nie dowierzał co sie dzieje...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety, piłkarze zmęczeni sezonem w dodatku nie było godnych zmienników, wszyscy liczyli że awansują bezpośrednio nie udało się. W rewanżu nie liczyłbym na wysokie zwycięstwo ich wczoraj pokazali już wszystko co mieli, Sowy zaskoczyło i jestem mile zaskoczony ich formą. Dlatego życzę im awansu. Dziś 13:30 :!: Eleven drugi półfinał.

D 30

dadycool

Użytkownik
Czy nie uważacie, że warto pójść coś w kierunku Sheffield jutro? oglądałem drugą połowę dwa dni temu to faktycznie Brighton grało rękawami. Zresztą widać to w kilku ostatnich meczach gdzie przegrali awans bezpośredni. Do tego dodamy kontuzje i sam fakt że raczej sami wiedzą że to koniec to jakoś ich zwycięstwa nie widzę tylko x2 po kursie 1.6 trochę mało. Czy macie jakieś pomysły? Może under?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Czy nie uważacie, że warto pójść coś w kierunku Sheffield jutro? oglądałem drugą połowę dwa dni temu to faktycznie Brighton grało rękawami. Zresztą widać to w kilku ostatnich meczach gdzie przegrali awans bezpośredni. Do tego dodamy kontuzje i sam fakt że raczej sami wiedzą że to koniec to jakoś ich zwycięstwa nie widzę tylko x2 po kursie 1.6 trochę mało. Czy macie jakieś pomysły? Może under?
Sheffield dziś może grać spokojnie wygrał 2:0 nie wierzę że będą się mocno forsować. Bardziej preferowałbym Live jeśli Brighton szybko nie strzeli Sowy będą kontrolować spotkanie, jednak po pierwszym spotkaniu Kim Sowy chcą bić tę bramkę.... chyba trenerem...

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Rewanz jeszcze bardziej trudniejszy do grania gdyz dwubramkowa zaliczka to sporo w dwumeczu ... zostaje zdecydowanie tylko granie live. Tez jestem za underem✅ raczej chyba ze bedzie mocno kartkowo✅ to wtedy zrobi sie nerwowo na boisku i wszystko jest mozliwe. A moze wlasnie isc w kartki ?
edit: byl i under, byly i kartki a dokladnie 9 kartek!

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Brighton wie w jakiej jest sytuacji, musza odrobic dwie bramki, obstawiam ze od pierwszego gwizdka zaatakuja bardzo mocno, Sheffield skupi sie na kontrolowaniu meczu i graniu z kontry, poczekam na live do 10 minuty i postawie o 0,5 ht ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
Britghton to tak jak Podbeskidzie. Nie udal sie oryginalny plan to potem totalnie sie podlamali. Z ta roznica ze Podbeskidzie zostalo wydymane a Brighton mial wszystko w swoich rekach i zagral kupe, zarowno u siebie z Derby jak i na wyjezdzie z Middlesbrougn.

To co sie dzialo w piatek zawodnicy Brighton padali jak razeni piorunem watpie ze dzisiaj wstapia w nich nowe sily, chyba ze cos im zaaplikowano. Ale tu raczej jest po ptokach Sheffield obrone ma bardzo dobra. Moj typ?

over 2,5 2,13 188bet jednak jedyneczka 2,25 BetWay

ktores z tych wejdzie, pewnie bedzie ostry meczyk typu 3-1 bo Brighton u siebie to jednak ogien moze nawet i 5-1 sie skonczyc jak rusza ciezko ich zatrzymac

Wystarczy ze Brighton strzeli i krzywdy nie bedzie, a jak goscie strzela to juz w ogole rozpeta sie

ksolajons 84

ksolajons

Użytkownik
Panowie, jakieś przemyślenia odnośnie jutrzejszego spotkania Hull vs Derby?
Wydaje mi się, że handi -1,5 bramki na Hull po kursie @3,8 (totomix), jest warte ryzyka za niższą stawkę.

D 86

dzordan89

Użytkownik
Rewanz jeszcze bardziej trudniejszy do grania gdyz dwubramkowa zaliczka to sporo w dwumeczu ... zostaje zdecydowanie tylko granie live. Tez jestem za underem✅ raczej chyba ze bedzie mocno kartkowo✅ to wtedy zrobi sie nerwowo na boisku i wszystko jest mozliwe. A moze wlasnie isc w kartki ?
edit: byl i under, byly i kartki a dokladnie 9 kartek!
prawie wszędzie jest podane 8 kartek a wydaje mi się że pod koniec sędzia pokazał 9 i tylko na flashscore jest uwzględniona. A miałem over 8,5 na live zagrany
Edit: jednak 8 nawet flashscore uaktualnił

D 30

dadycool

Użytkownik
Panowie, jakieś przemyślenia odnośnie jutrzejszego spotkania Hull vs Derby?
Wydaje mi się, że handi -1,5 bramki na Hull po kursie @3,8 (totomix), jest warte ryzyka za niższą stawkę.
Nie wiem czy to dobry bet. Hull juz awansowalo i oni to wiedza i zawodnicy Derby. A Hull czeka przecież za chwile finał z Sowami. Nie sądzę że ktoś tu zacznie szaleć na boisku. Ja tak jak wczoraj obstawialem x2 i Under tak teraz podobnie myślę. Ale skłaniam się ku underowi. To będzie już spokojny mecz w wykonaniu Hull które będzie chciało zachować siły na finał. Może nawet jakieś zmiany bo 3:0 to wynik lepiej niż genialny a zawodnicy Derby juz mają wakacje. Widzę tu Under po kursie 1.74 w Unibet. Dla mnie kurs super. Wczoraj był Under długo zagrożony ale to był mecz gdzie jeszcze był cień szansy na awans jak było 1:1 to Sowy juz relaks a Brighton juz tez wiedział ze jest po meczu. Tu już jest po meczu na dzień dobry.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
17.05.2016 godz. 20.45
Hull - Derby

ciekawa, podparta statystykami opinia, wskazująca na over w tym spotkaniu:
&quot;Second leg semi finals have tended to be open games and the last six seasons have seen all twelve games produced a minimum two goals , with ten going &quot;over&quot; and averaging 3.83 goals , four of the last five years have seen the two games total exactly seven goals and after the 1-1 draw last night at Brighton, this &quot;should &quot; produce five goals and that would not totally surprise. Away teams have scored in 10 of 12 ( 11 of 13 after last night) and the home side have scored three or more in seven. Last three teams to win the away first leg have gone on to win the home tie by at least three goals and I guess that County could collapse and &quot;give up&quot; if they conceded first, but you would expecct the visitors to at least look to restore some pride and the away supporters are not going to accept any lack of effort this evening. The County players have had to (quite rightly) deal with a lot of local and media accusations of a lack of character in the aftermath of Saturday&#39;s debacle and have attempted to defend themselves, no one on the terraces or at boardroom level is going to accept less than 100% commitment tonight and if they lose again, they will have to go down fighting and committed to the cause, or they will be torn apart post match&quot;

Chyba jestem przekonany, zatem ⛔ Hull-Derby over 2,5 @ 1,95 b 3 6 5 ⛔ ... dziwne spotkanie to było ...

ksolajons 84

ksolajons

Użytkownik
Nie wiem czy to dobry bet. Hull juz awansowalo i oni to wiedza i zawodnicy Derby. A Hull czeka przecież za chwile finał z Sowami. Nie sądzę że ktoś tu zacznie szaleć na boisku. Ja tak jak wczoraj obstawialem x2 i Under tak teraz podobnie myślę. Ale skłaniam się ku underowi. To będzie już spokojny mecz w wykonaniu Hull które będzie chciało zachować siły na finał. Może nawet jakieś zmiany bo 3:0 to wynik lepiej niż genialny a zawodnicy Derby juz mają wakacje. Widzę tu Under po kursie 1.74 w Unibet. Dla mnie kurs super. Wczoraj był Under długo zagrożony ale to był mecz gdzie jeszcze był cień szansy na awans jak było 1:1 to Sowy juz relaks a Brighton juz tez wiedział ze jest po meczu. Tu już jest po meczu na dzień dobry.
Zgodzę się, że Derby myślami może być już poza dzisiejszą batalią. Z mojego doświadczenia natomiast wynika, że w takich przypadkach, nie powinno być kalkulacji ze strony gospodarzy niesionych na fali, zwłaszcza przed własną publicznością. Także za niską stawkę, kurs @3,6 (Totomix) na -1,5 bramki Hull, wydaję się być interesujący.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Hull City - Sheffield
Już dziś wielki finał na Wembley. Nieoczekiwanie to Hull z Sheffieldem zmierzą się o ostatnie miejsce dające awans do Premier League. Droga Hull była kręta, najpierw pewnie przewodzili w lidze utrzymując miejsce dające awans by swoją fatalną postawą stracić to i musieć grać w barażach z Derby. Wiele osób, w tym Ja, nie dawało im zbyt wielu szans jednak zespół Bruce&#39;a pokazał dwa oblicza. Pierwsze spotkanie na terenie rywala wygrali nieoczekiwanie 3:0 a mogło wspomniane spotkanie zakończyć się zdecydowanie więcej. W drugim spotkaniu nieoczekiwanie Derby chciało odwrócić losy spotkania szybko obejmując prowadzenie jednak druga połowa pokazała bezradność piłkarzy i musieli uznać wyższość rywali. Bruce&#39;a jeżeli dzisiaj nie zmotywuje odpowiednio swoich podopiecznych będzie im niezwykle ciężko osiągnąć korzystny rezultat. Dzisiaj zmierzą się z mocnym zespołem Sów, które rozpoczęły swój marsz w górę tabeli w odpowiednim momencie i weszli w baraże, w najwyższe dyspozycji. Baraże okazały się dla nich niezwykle łatwe pewna wygrana w pierwszym spotkaniu z bezradnym Brighton, drugie spotkanie to była formalność polegająca na kontratakach. Carlos Carvalhal jest dzisiaj faworytem tej wojny psychologicznej potrafi odpowiednio zmotywować swoich podopiecznych, styczniowe transfery dały zespołowi wiele Hooper czy McGeady to wiodące postacie tego zespołu. Dzisiaj u gospodarzy nadal nie zobaczymy McGregora wobec tego między słupkami stanie Jakupovic który w barażach nie pokazał się z nie najlepszej strony. Oprócz wspomnianego McGregora nie będzie Powella. Sowy przyjeżdżają pełnym składem. Faworytem wydają się gospodarze którzy mają większe doświadczenie jednak osobiście stawiam na zespół Sów :!:.
Zwycięstw Sheffield @@ 3,45 Otobet ⛔ Szkoda....
1 Połowa over 0,5 gola @@ 1,50 Otobet ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom