Cóż żyjemy w Polsce, a tu wszystko jest możliwe. W marketach sprzedają na raty, bez sprawdzania wypłacalności, to nie zdziwił bym się jak by takie same opcje były w niektórych bankach. Słyszałem o tym, że niektóre banki dają pożyczki, czy kredyty na dowód i stąd moje pytanie."Bank udzielający kredytu gotówkowego bez sprawdzania zdolności kredytowej"
pytanie rownie dobrze mozna bylo sformulac w inny sposob:
"Bank w ktorym osoby decyzyjne to idiocii"
sens praktycznie ten sam
tu sie z Toba zgodze, ale normalnie tez dostanie, tyl;ko tak jak napisalem nie za duzo max to ok 3000na dowod dostaniesz jesli wczesniej brales w danym banku kredyt i go splaciles.
i pewnie rzeczywiste bedzie ok 30%:jezora:Ważniejsze nie do ilu a na jakich warunkach
skad masz takie informacje, ze nie sprawdzaja zdolnosci kredytowej ?Kredyt bez sprawdzania zdolności kredytowej dostaniesz, np. w providencie teraz chyba do 5000zł, oczywiście jest jedno "ale" jak weźniesz np. 1000zł to musisz im oddać 1700zł, heh
Bo provident to najwiekszy syf.skad masz takie informacje, ze nie sprawdzaja zdolnosci kredytowej ?
Dokładnie tak jest, wiem bo znam osoby, które potrzebowały szybko gotówki i się skusiły aby wziąć u nich. Oprocentowanie nie jest u nich aż takie wielkie, wydaje się ze standardowe, ale trzeba płacić jakieś opłaty manipulacyjne co łącznie daje odsetki wartości 70% pożyczki. Tak więc nie polecam.Bo provident to najwiekszy syf.
Ich klientami sa glownie ludzie, ktorzy w normalnych bankach nie dostana pozyczki. A tam tak, i to na zlodziejski procent,a potem jest problem to splacac.
Podobnnie dzialaja wszelkeigo rodzaju chwilowki etc
Ktos musi zerowac na patologii i sa to wlasnie oni.
jest możliwe, że zapłace cos jeszcze? czy zamkne się w tej kwocie co oni podali ?!Kwota pożyczki: 5.000zł
Okres spłaty: 104 tygod.
Rata tygod.: 70,46zł
Pierwsza rata: 70,12zł
Całkowity koszt pożyczki: 2.327,50zł
Ubezpieczenie: 800zł
Opłata przygotowawcza: 290zł
Oprocentowanie (zł): 1.237,50zł
RRSO: 50.180%
Całkowita kwota do spłaty: 7.327,50zł
to jaki jest procent wiem, nie jestem tez glupim gosciem widze na co sie pisze pytam czy procz tego co wylicza sa jakies koszta inne ?Bez obrazy, ale moim zdaniem trzea byc skonczonym idota, aby tam brac pozyczke.
Jak nie masz zdolonosci, pozycz od znajomych, dadza mniejszy procent.
moze i mam, ale nie na papierze.Jak nie masz zdolonosci