>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bank statement wyciąg z konta

G 14

goldengate121

Użytkownik
10bet zażyczył sobie wyciąg z konta z widocznym adresem zamieszkania i danymi osobowymi. Problem w tym że mam konto w mbanku i w comiesięcznym wyciągu który przychodzi mi na maila nie ma danych osobowych :/. Nie wiem kompletnie co robić. Jeżeli zamówię w Mbanku papierowy wyciąg konta to będą podane dane adresowe? miał ktoś może podobny problem bardzo proszę o pomoc

G 14

goldengate121

Użytkownik
aha dzięki ale trzeba dlugo czekać na ten wyciąg i 10 zł pobierają opłaty to ja dziękuje ide do alior banku tam wyciąg jest z danymi osobowymi ale dzieki za odpowiedz

C 46

chudinho

Użytkownik
to przecież nie możesz im wysłać swojego pdf? Robisz przelew jakiś i masz przecież ???? czy koniecznie musi być papier?

G 14

goldengate121

Użytkownik
Chodzi o to że na tym wyciągu elektronicznym nie ma adresu zamieszkania tylko imię i nazwisko. Za takie coś MBANK życzy sobie 70zł i to nie jestem pewny czy dane adresowe bedą dobre bo jak ktoś jest zameldowany gdzie indziej niż mieszka to mogą dać dane do korespedencji. I wtedy jesteś 70zł w plecy :/ Nie wiem czy zamawiać bo innej opcji ja nie widzę , chyba ze zmienie dane do korespendecji i wtedy wysle.

L 10

lippton554

Użytkownik
Chodzi o to że na tym wyciągu elektronicznym nie ma adresu zamieszkania tylko imię i nazwisko. Za takie coś MBANK życzy sobie 70zł i to nie jestem pewny czy dane adresowe bedą dobre bo jak ktoś jest zameldowany gdzie indziej niż mieszka to mogą dać dane do korespedencji. I wtedy jesteś 70zł w plecy :/ Nie wiem czy zamawiać bo innej opcji ja nie widzę , chyba ze zmienie dane do korespendecji i wtedy wysle.

Jak dla mnie, żądanie przez buka takich danych jak wyciąg z Twojego prywatnego konta to już przesada... miałem raz taką sytuację, buk poprosił skan dowodu, rachunek za gaz, prad etc i jeszcze właśnie skan wyciagu z konta. Dałem im tylko skan dowodu i zjechałem ostro że tak kombinują, a adres mają w dowodzie a takie rzeczy jak moje transakcje bankowe są dla mnie bardzo osobiste i nie ma mowy żebym im coś takiego wysłał, to samo rachunek. Na koniec zagroziłem że jak im dowód osobisty nie wystraczy to chętnie się z nimi posądzę. Weryfikacja przeszła pozytywnie... Dowód sam im wystarczył.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Standardowa procedura u wielu buków, a wszelkie skany itd zapisane w plikach jpg tak edytujemy aby zamalować dane wrażliwe. Ja wysyłam wszystko co chcą od dowodu po kartę kredytową, oczywiście z zamalowanymi danymi wrażliwymi. Np wyciąg z banku był tak wyedytowany, że nie było widać żadnych sum tylko daty, a z rachunkiem za prąd nie chciało mi się bawić i wysłałem cały. Niech tam wiedzą ile płacę miesięcznie za prąd... ????

Do góry Bottom