>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bandziorno typuje

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Siema
Postanowiłem podzielić się pomysłami na kupony. Typy będą przemyślane, a gram głównie nożną, kosza i hokej.
#1,
26.03, g.14. 2. liga ukraińska.
Helios-Sumy-X2 @, @2,09
Stawka-2,5j.
Mecz rozgrywany na neutralnym boisku. Helios to drużyna środka tabeli z aspiracjami na awans, a Sumy okupuje doły tabeli. Ekipy są ze sobą zaprzyjaźnione, m.in. grają ze sobą towarzyskie mecze - to raz. Jest to ważny mecz dla zespołu gości - to dwa, a ewentualne zwycięstwo, czy nawet remis pozwoli Sumy odskoczyć od strefy spadkowej. Helios ma sporą przewagę nad grupą pościgową o play-offy (aż 9 pkt), a na równorzędnym mu poziomie o awans są tylko Desna i Kolos. Heliosowi do strefy barażowej brakuje 5 pkt i założenie jest takie, że nie zagra na nie swoim boisku na 100 % możłiwości. Zresztą Heliosowi zdarzały się i wpadki, m.in. niedawna przegrana u siebie z absolutnym outsiderem Dnipro Cherkasy aż 1-3 (do przerwy Helio wygrywał 1-0 :eek: ). Pożyjemy, zobaczymy. Myślę, że warto zaryzykować, z głową.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Siema
Postanowiłem podzielić się pomysłami na kupony. Typy będą przemyślane, a gram głównie nożną, kosza i hokej.
#1,
26.03, g.14. 2. liga ukraińska.
Helios-Sumy-X2 @, @2,09
Stawka-2,5j.
Mecz rozgrywany na neutralnym boisku. Helios to drużyna środka tabeli z aspiracjami na awans, a Sumy okupuje doły tabeli. Ekipy są ze sobą zaprzyjaźnione, m.in. grają ze sobą towarzyskie mecze - to raz. Jest to ważny mecz dla zespołu gości - to dwa, a ewentualne zwycięstwo, czy nawet remis pozwoli Sumy odskoczyć od strefy spadkowej. Helios ma sporą przewagę nad grupą pościgową o play-offy (aż 9 pkt), a na równorzędnym mu poziomie o awans są tylko Desna i Kolos. Heliosowi do strefy barażowej brakuje 5 pkt i założenie jest takie, że nie zagra na nie swoim boisku na 100 % możłiwości. Zresztą Heliosowi zdarzały się i wpadki, m.in. niedawna przegrana u siebie z absolutnym outsiderem Dnipro Cherkasy aż 1-3 (do przerwy Helio wygrywał 1-0 :eek: ). Pożyjemy, zobaczymy. Myślę, że warto zaryzykować, z głową.
0-4, +2 j.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Czas na drugi kupon. Dziś, 28.03 o godz. 23 w Hondurasie odbędzie się mecz:
#2 Marathon - Real Sociedad - typ to X, @2,65,
Stawka - 5j.
Powodzenia!

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Czas na drugi kupon. Dziś, 28.03 o godz. 23 w Hondurasie odbędzie się mecz:
#2 Marathon - Real Sociedad - typ to X, @2,65,
Stawka - 5j.
Powodzenia!
3-1, -5j.
Niestety, dałem się nabrać na spadek kursu, który miał odwrócić uwagę graczy od rzeczywistego wałka, który nastąpił, czyli 2/1. Cóż, człowiek się uczy na błędach :/

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
30.03, g.2.00, Argentyna Koszykówka
#5 San Lorenzo (-11,5) - Olimpico - 2, @2
Typ z handicapem, co odważniejsi grają dziś z mniejszym handicapem, a ja gram, żeby po prostu weszło. Na co mam cichą nadzieję. Powo! ????

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
30.03, g.2.00, Argentyna Koszykówka
#5 San Lorenzo (-11,5) - Olimpico - 2, @2
Typ z handicapem, co odważniejsi grają dziś z mniejszym handicapem, a ja gram, żeby po prostu weszło. Na co mam cichą nadzieję. Powo! ????
Olimpico mające dotąd patent na Lorenzo tym razem nie podjęło faktycznie walki. Minus.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
10 Nozna2 Wegry
Zalaegershegi -Szolnoki 1 @2.2
Już było tak pięknie, gospo prowadzili 2-0, aż tu nagle do przerwy 2-1, a po przerwie 2-3. Z łamanymi meczami ciężko wygrywać, ale cóż.
Małe podsumowanie po 10 kuponach: 5 trafionych, 5 przegranych. Ogólnie jestem na ciekawym plusie ????

Do góry Bottom