>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BAMMA 24: Kone Vs. Phillips

Status
Zamknięty.
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA

https://www.youtube.com/watch?v=t9zTZIPRb2U

Zapraszam do dyskusji na temat gali.
Kursy wystawił: Bah

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peter Queally (IRL) - Nathan Jones (ENG) ✅ Peter Queally defeats Nathan Jones via 3 Round Decision
Typ: 1 @1.70 Bah

Peter Queally widziałem na żywo przy okazji XCage8, ziomek jest naprawdę mocny ma swój styl. Trochę pojedzie w stójce, a potem obali i będzie leżał całą rundę i bił i bił i bił. Tak punktuje i wygrywa. W Afryce na EFC to go perfidnie oszukali. Tak naprawdę wygrał. Nathan Jones ostatnio seria czterech zwycięstw, ale nad słabymi zawodnikami, w parterze jest dobry nie ma co oszukiwać, ale w stójce to znowu Peter jest górą. Tutaj Irlandczyk z SGB ma większe doświadczenie międzynarodowe, lepsi kolesie na rozkładzie. Wiem jak walczy widziałem go na żywo, takich gości ciężko skończyć. Na moje wygra.

Myles Price (IRL) - Mario Saeed (ENG) ⛔ Myles Price defeats Mario Saeed via KO/TKO at 1:04 of Round 1
Typ: 2 @1.60

Anglik rekord 7-2 składał nie jednego, jego rywal rekord 8-6. Ostatnie 6 walk 5 porażek z totalnymi leszczami, z takowymi też wygrywał. Logika wskazuje wygraną Anglika.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom