>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Balon44

B 6

balon44

Użytkownik
Witam!
Mam 23 lata i typowaniem &quot;bawię się&quot; mniej więcej od 4 lat. Na początku z różnym skutkiem, lecz z czasem nabywałem większej wiedzy i przede wszystkim cierpliwości. Głównie obstawiam mecze piłki nożnej (różne ligi, największą wiedzę posiadam w Serie A) ale również jeśli natrafię na jakieś zdarzenie z innej dyscypliny to go nie opuszczam. Zdarzenia tutaj zamieszczane są zarazem przeze mnie autentycznie grane. Podsumowanie co każde 10 kuponów. Mam nadzieję, że systematycznie Nasz zysk będzie rosnąć.
1.
Dyscyplina: Piłka nożna kobiet - WSL Cup
Spotkanie: Arsenal W vs. Birmingham W
Typ: 1
Kurs: 1,65
Stawka: 60zł

Buk: Bwin
+39zł
Analiza:
Na początek wybrałem spotkanie kobiecej piłki nożnej. Jest to finał WSL Cup kobiet pomiędzy zespołami Arsenal i Birmingham. Są to na dzień dzisiejsze dwie najlepsze kobiece drużyny w lidze, które dotarły również do finału WSL Cup. Jest to druga edycja tego pucharu. W zeszłym roku, podczas pierwszej edycji, spotkały się te same ekipy. Wtedy lepsza okazała się drużyna z Londynu wygrywając tamto spotkanie 4:1. W lidze te zespoły zajęły odpowiednie 1. i 2. miejsce z różnicą 8pkt pomiędzy nimi. W ostatniej kolejce obie ekipy zmierzyły się na stadionie w Birmingham, na którym padł remis 1:1. Do tamtego meczu zawodniczki z Arsenalu podeszły bardzo spokojnie, bez żadnej presji i większej motywacji, ponieważ już miały zapewnione mistrzostwo i koncentrowały się na finale WSL. Również morale obu zespołów po spotkaniach w Lidze Mistrzyń są odmienne. Zawodniczki Arsenalu przypieczętowały zwycięstwo w dwumeczu z Barceloną wygrywając łącznie 7:0, natomiast drużyna z Birmingham nie potrafiła utrzymać z domowego zwycięstwa 2:0 nad drużyną Bardolino przegrywając na wyjeździe 3:0. Mam nadzieję, że zwycięsko z tego spotkania wyjdzie drużyna z Arsenalu. Pozdrawiam!!
Zwycięstwo 1:0. Trochę się męczyły, ale mecz kontrolowały.

B 6

balon44

Użytkownik
2.
Dyscyplina: Piłka nożna- Serie A, Brazylia
Spotkanie: Bahia v Fluminense
Typ: 2
Kurs: 2,05
Stawka: 30zł

Zysk: 31,5zł
Analiza:
Na dzień dzisiejszy wybrałem spotkanie najwyższej klasy rozgrywkowej Brazylii, w której zmierzy się Bahia (13. miejsce w lidze) z aktualnym liderem Fluminense. Zespół gości konsekwentnie zmierza po mistrzostwo ligi Brazylijskiej. Prawdą jest, że Bahia ostanio prezentuje się w miarę przyzwoicie, ale z aktualnych wiadomości wystąpi w tym spotkaniu bez kilku zawodników: Rodrigo Souza (15/7 ), Jones (8/2), Junior (6/1), Elias Pereira Filho (8/1) and Gabriel Santana (16/4), Kleberson (5/2) (mecze/bramki). Goście po ostatnim derbowy zwycięstwie z Botofago są w dobrej formie fizycznej jak i psychicznej. Pewnym punktem w bramce jest Cavallieri, który gwarantuje bardzo wysoką jakość w defensywie, tak samo jak napastnik Fred jeśli chodzi o ofensywę. Moim zdaniem goście, którzy mimo 6 pkt przewagi nad drugą drużyną w lidze, będą chcieli kontynuować passę 3 kolejnych zwycięstw i zdobędą dziś 3 pkt. Mają ku temu wszelkie sposobności. Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 6

balon44

Użytkownik
3.
Dyscyplina: Tenis - ATP Masters (Szanghaj/CHN)
Spotkanie: Andy Murray (GBR) - Alexandr Dolgopolov (UKR)
Typ: Over 20.5 sets
Kurs: 1,90
Stawka: 30zł

Analiza:
Kolejna runda spotkań w Szanghaj Masters. Jest to pierwsze spotkanie Murraya w tym turnieju, ponieważ w poprzedniej rundzie wygrał walkoverem z Mayerem. Sądzę, że taki przebieg zdarzeń będzie miał jednak negatywny wpływ na Andyego, który zazwyczaj spokojnie się rozkręca. Natomiast z drugiej strony mamy solidnego gracza z Ukrainy. Dolgopolov do tej pory w tym turniej bez straty seta pokonał Chardyego i Simona. Jeszcze też nie przegrał swojego podania, w czym upatruję główny atut w tym typie. Dotychczasowe 3 spotkania zostały wygrane przez Murraya, lecz nie zawsze przychodziły mu one z łatwością. Liczę na zacięte spotkanie, w którym Dolgopolov może pokusić się nie tylko o postawienie wysokiej poprzeczki, a nawet wygranie seta czy całego spotkania. Pozdrawiam!
Jednak Ukrainiec nie potrafił utrzymać swojego podania, duże podwójnych i niewymuszonych błędów.

B 6

balon44

Użytkownik
4.
Dyscyplina: Piłka ręczna- Superliga - kobiety, Polska
Spotkanie:KGHM METRACO Zagłębie Lubin - SPR Pogoń Baltica Szczecin
Typ: over 50,5
Kurs: 1,85
Stawka: 60zł
Analiza:

Krótko, zwięźle i na temat. Drużyna Gospodyń jest jedną z najlepszych drużyn w lidze i zarazem bardzo overowym. Dzisiaj zmierzą się z drużyną beniaminka ze Szczecina, która prezentuje bardzo ciekawą grę, nie koniecznie skupiającą się na grze defensywnej. Liczę na wiele bramek w tym spotkaniu. Pozdrawiam!
Wygląda na to, że zmiana dyscyplin nie wychodzi na dobre. Trzrzeba pozostać przy pewnej piłce nożnej ;)

B 6

balon44

Użytkownik
5.
Dyscyplina: Piłka nożna- Liga Regionalna Zachód, Niemcy
Spotkanie:Verl - Siegen
Typ: 2
Kurs: 2,25
Stawka: 40zł

Analiza:
Wracamy do mojej, że tak powiem koronnej dyscypliny, czyli piłki nożnej. Na dzisiaj wybrałem bardzo interesujące spotkanie z ligi Niemieckiej pomiędzy Verl i Siegen. Typ ten opieram głównie na statystykach, który na początku tego sezonu wskazują na dużego faworyta drużynę gości, którzy zajmują aktualnie 3. miejsce w tabeli. Mają oni najlepszy bilans w lidze spotkań rozegranych na wyjeździe (4-2-0) z różnicą bramek 11-2. Drużyna gospodarzy jest na 10. miejscu lecz u siebie nie zachwyca (1-2-2) bramki 10-9. Te statystyki głównie skusiły mnie na ten typ. Dodatkowo w drużynie gospodarzy zabraknie paru zawodników: Kippel ( def.8), Zeh ( midf. 11), Pucinski ( def.11 1g), Schulte. Również wątpliwym jest gra: Haeder ( striker 11 /3g), Rasp ( striker 10 /4g), L. Schroeder ( midf. 6/ 3g ), J. Schroeder (midf. 4/1g). Mam nadzieję na spokojną wygraną gośći. Pozdrawiam!
Wynik 3:3 ;/ 3 razy prowadzili i trzy raz tracili to prowadzenie. No cóż, taki jest urok piłki nożnej.

B 6

balon44

Użytkownik
6.
Dyscyplina: Piłka ręczna- SHL mężcz., Szwajcaria
Spotkanie:Kadetten-Lakers Stafa
Typ: Lakers Stafa +6,5
Kurs: 1,85
Stawka: 50zł
Zysk: 42,50zł

Analiza:
Gospodarze dzisiejszego spotkania nie zachwycają ostatnio zarówno w rodzimej lidze jak i w Lidze Mistrzów. Dwa dni temu odnieśli swoje pierwsze wymęczone zwycięstwo w LM nad drużyną z Zagrzebia (28:27). Wcześniej wysoko przegrali z Barceloną (23:33), która jest liderem grupy i zaskakująco przegrali ze średnią Węgierską drużyną Szeged (30:29). W lidze Szwajcarskiej mają bilans 3-0-3, co nie jest ich udanym startem sezonu. W najbliższą środę zespół gospodarzy czeka bardzo ważne spotkanie w LM z zespołem z Berlina. Będą musieli to spotkanie wygrać, aby dalej się liczyć w walce o wyjście z grupy. W tym upatruję szansę gości, ponieważ Kadetten prawdopodobnie będzie trochę pod męczony ostatnim spotkaniem jak i postara się zachować jak najwięcej sił na środowe spotkanie w LM. Nie będą forsować tempa i z wielką radością przyjmą nawet minimalne zwycięstwo. Drużyna gości ma również bilans ligowy 3-0-3, mając jedną wygraną z aktualnym liderem Bern, co jest ich jedyną porażką do tego czasu. Mecze, które przegrali w tym sezonie były wyrównane i przegrywali różnicą max 2 goli. Liczę na wyrównane spotkanie, w którym najpewniej zwyciężą gospodarze, ale nie będzie to bardzo przekonywujące zwycięstwo z ich strony. Handicap wart zagrania. Pozdrawiam!

B 6

balon44

Użytkownik
Podsumowanie 1-10
Ilosc kuponów: 10
Pozytywnych: 6
Negatywnych: 4
Bilans
Zyski: 180,33 zł
Straty: 155,00 zł
Wynik: 25,33 zł
Średni Kurs: 1,83
Średnia Stawka: 38,90 zł
Najwyższy Kurs: 2,25
Najwyższa Stawka: 60,00 zł
Suma Stawek: 389,00 zł
YIELD 6,51%
Na razie początek na małym plusie. Oby tak dalej. Pozdrawiam!

B 6

balon44

Użytkownik
11.
Dyscyplina: Piłka nożna: A-League, Australia
Spotkanie: Melbourne Heart - Wellington Phoenix
Typ: Handicap 0:1; 1
Kurs: 2,35
Stawka: 35zł

Analiza:
Oba zespoły rozpoczęły ligę od zwycięstwa, lecz przerwa reprezentacyjna strasznie skomplikowała sprawę gości, którzy stracili na rzecz reprezentacji 7 graczy plus 5 jest kontuzjowanych. Również będą musieli sobie poradzić bez swojego trenera.Oglądałem pierwszy mecz drużyny Wellington (ze względu na osobę Del Piero w przeciwnej drużynie ???? ) i ich gra polegała w głównej mierze na dobrze zorganizowanym pressingu, co przy takiej stracie zawodników już nie będzie taki skuteczny. Sądzę, że gospodarze wygrają to spotkanie z handicapem. Powodzenia!

Do góry Bottom