>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Balance betting

cock 756

cock

Użytkownik
Balance betting

Chciałbym, by ktoś wyjaśnił mi znaczenie tego tajemniczego terminu, który wyklucza graczy ubiegających się o bonus w bet-at-home?

Co to takiego?
Jakieś przykłady możecie podać?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
to granie na stawkach minimalnych i niskiego ryzyka. Czyli nie powinieś robić bonusa na mecz Manchester United - WKS Trąbki Niemałe i Okolica z podpórką na tego pierwszego, bo mogą to anulować. Tylko tak to rozumiem.

K 14

kempmarek

Użytkownik
chyba jednak chodzi o to aby nie brać części bonusa za darmo = czyli nie powinieneś obstawiać np zakładu kto rozpocznie mecz jednocześnie na obie drużyny po kursie 1,9 na każda bo w ten sposób część bonusa bez wysiłku zatrzymasz

przykładowo masz 200zł bonusu
mecz druzynaA - drużyna B
stawiasz po100zł na każda - kto rozpocznie
zainwestowałeś 200zł a otrzymasz 190zł spowrotem
nawet jak bonus trzeba obrócić 5 razy to stracisz tylko 50zł zatrzymujac sobie za nic 150zł

A 861

amigo007

Użytkownik
Witam, lekki odkop. Czy do balance betting właśnie w bet-at-home można zaliczyć granie np. :
Łączny stan konta 900zł, i teraz 2 kupony:
1. Tenis &quot;faworyt&quot; z kursem 1,12 + NBA (jakiś mecz) poniżej iluś punktów (np. 190,5) stawka 450zł
2. Tenis ten sam zakład z kursem 1,12 + NBA (ten sam mecz co poprzednio) tylko powyżej 190,5. Stawka 450zł
Minimalny kurs akumulowany musi wynosić 2,0. Więc to od kursu poniżej/powyżej zależy minimalny kurs &quot;pewniaka&quot;, w bet-at-home zwykle jest to słabe 1,80. Stąd minimum 1,12 w tenisie. I jeżeli nasz &quot;faworyt&quot; wygra, to któryś z kuponów wchodzi bankowo. I wykonujemy obrót. Czy takie granie może być uznane za balance betting? Wydaje mi się, że nie ale nigdy nic nie wiadomo więc pytam. Proszę o odpowiedź :)

W 272

wesolutki

Użytkownik
Nie pytał gdzie lepiej grać. Dostał bonus w bah więc tutaj gra żeby ten bonus wycisnąć. A co do pytania Amigo to niestety nie pomogę ale irytują mnie takie teksty jak ten wyżej...

A 861

amigo007

Użytkownik
Można pograć to samo (tzn. przeciwne zdarzenia danego spotkania) u innych bukmacherów. Problemem jednak jest kurs na parzyste/nieparzyste, poniżej/powyżej w bet-at-home 1,80. Przy pechu, czyli zakładając że w bah będzie mi wszystko wchodzić. To okaże się, że po obrocie bonusa jestem na minusie. Co do takiego grania, które opisałem wcześniej to myślę że raczej nie będzie ono posądzone o balance betting. Kurs minimalny 1,12 jak na &quot;pewniaka&quot; jest dość spory. I zagranie tak 4x &quot;all in&quot; stwarza trochę ryzyka. Tak więc chyba bah nie powinien się przyczepić.

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie znam perfekt angielskiego. Czyli moja gra może być posądzona o balance betting? W pewnym stopniu jest to zmniejszenie ryzyka. Teoretycznie, bo jednak kursy 1,12 często nie wchodzą.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Nie znam perfekt angielskiego. Czyli moja gra może być posądzona o balance betting? W pewnym stopniu jest to zmniejszenie ryzyka. Teoretycznie, bo jednak kursy 1,12 często nie wchodzą.
Pisz do użytkownika MadAngel bo on bodajże kiedyś opisywał ten sposób na wyciągnięcie bonusu z BAHa. Z tego co pamiętam to nie poniósł żadnych konsekwencji ale ręki sobie uciąć za tą informacje nie dam.

Do góry Bottom