>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bakarat

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Witam.
Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić na czym polega przewaga kasyna w Bakaracie, jeśli obstawiamy wygraną gracza? W przypadku obstawienia bankiera i wygranej (1:1) jest potracane 5%, w przypadku remisu jest płacone 8:1 lub 9:1. W tych dwóch przypadkach widoczna jest marża kasyna, ale w pierwszym..?
Prosze kogoś, kto się na tym dobrze zna o wytłumaczenie.

tarentil 0

tarentil

Użytkownik
Po pierwsze, przeciwko sobie masz wygraną bankiera oraz remis, a po drugie sam bankier nawet bez remisu ma większe prawdopodobieństwo zwycięstwa.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Ale co do &quot;przeciwko sobie masz wygraną bankiera oraz remis&quot; to naprawde nie wiem skąd wziąłeś takie info, że przy tie player jest cokolwiek stratny.

tarentil 0

tarentil

Użytkownik
cajtodoro, jeśli obstawiasz wygraną a będzie remis, to przegrywasz. O to mi chodziło w mojej wypowiedzi. A tak w ogóle to remis jest opcją o najwyższym house edge w bakaracie, więc najgorszym z możliwych wyborów.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Jeśli jest Tie, a ty obstawiłeś gracza lub bankiera następuje zwrot stawki.
Chłopcze, jeśli czegoś nie wiesz, to nie pisz!!!

tarentil 0

tarentil

Użytkownik
Masz racje, chłopcze (?), że się pomyliłem, bo głównie gram w ruletkę i blackjacka, więc mogę się pomylić. Ale przynajmniej starałem się pisać na temat, a nie jak Ty w moich wątkach ruletce. :p Masz jakieś problemy emocjonalne? Nie wiesz co to uprzejmość? To jest Internet i na Twoje &quot;chłopcze&quot; ja reaguję co najwyżej znudzeniem.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
W pierwszym poście zaznaczyłem,że prosze o odp. kogoś, kto się dobrze zna na bakaracie, odpowiadam w twoich tematach a&#39;propos rulety, bo sam kiedyś mocno sie w nia zaangażowałem (na szczęscie za free). Nie wypowiadam się w sprawach, o których mam mgliste pojęcie, lub jeśli coś mi się &quot;wydaje&quot;. Ale jeśli dla ciebie doświadczenie zdobyte w kilkudziesięciu tysiącach spinów / rozdań jest niemiarodajne, to wybacz... chyba źle kręciłem.

tarentil 0

tarentil

Użytkownik
Masz rację, że nie znam się dobrze na bakaracie, ale musisz przyznać, że dałem Ci link, który zawierał wszystkie potrzebne przez Ciebie dane i opierając się na własnej wiedzy mogłeś poprawić mój błąd i co zresztą zrobiłeś. Problemem jest tylko to, że nie napisałeś jasno od początku &quot;mylisz się, bo w w bakaracie przy obstawianiu gracza przy remisie nastepuje zwrot stawki&quot; lecz napisałeś &quot;naprawde nie wiem skąd wziąłeś takie info, że przy tie player jest cokolwiek stratny&quot;. Zamiast wyjaśnić mój błąd bezpośrednio zastosowałeś konstrukcję słowną, która wydłużyła naszą dyskusję.

Do góry Bottom