>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bah

Z 0

ziom33

Użytkownik
Witam wszystkich.Od niedawna interesuje się bukmacherką.I gram w STS czesto wygrywam lecz denerwuje mnie to ze pobieraja 10% wygranej.Wiec pomyslalem że mógłbym zagrać w internetowym buku.Czytałem sporo i dużo opinii, że dla początkującego byłby dobry BAH, lecz jestem nie pełnoletni.
I związku z tym mam kilka pytań.

1.Jeżeli przy rejestracji podam fikcyjną date urodzenia stanie sie coś?
2.Gdy wpłace np 40 zł dostane drugie 40 zł na granie??
3.Czesto chcą skan dowodu?

Z góry dzieki.

michau 84

michau

Forum VIP
Stanie się to, że prędzej czy później zablokują Ci konto... dostaniesz bonus, ale po co Ci on, skoro kasy i tak nie dostaniesz? Poczekaj do 18, jak nie umiesz ruszyć głową.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
1. Tak stanie będą chcieli skan dowodu i nie wiem jak to zrobisz żeby daty się zgadzały.
2. Patrz w dziale promocje u bukmacherów.
3. Pewnie tylko raz będą chcieli lecz rzadko kogo omija takie sprawdzenie. Jeśli skorzystasz z bonusa i będziesz chciał wypłacić wypłaconą kase możesz być pewny o prośbę potwierdzenia tożsamości.

R 0

ruchman

Użytkownik
Przy pierwszej wyplacie zawsze chca skan dowodu, wiec nie ma sensu rejestrowac fikcyjnej osoby. Jezeli jednak tak bardzo chcesz to radze w bah.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
1. To będziesz po prostu naiwny.
2. Tak dostaniesz.
3. Rzadko
ale przy fikcyjnych danych przy wypłacie spodziewaj się tego.

soniaczek 0

soniaczek

Użytkownik
Ja mam 15 lat i konta w wielu bukach założone na matkę. Jak trzeba wpłacić to daję jej np. 10zł, a ona z konta internetowego przelewa 10zł do buka i jest. Dane z konta i te u buka się zgadzają, więc nigdy nie chcą ode mnie skanu.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ja mam 15 lat i konta w wielu bukach założone na matkę. Jak trzeba wpłacić to daję jej np. 10zł, a ona z konta internetowego przelewa 10zł do buka i jest. Dane z konta i te u buka się zgadzają, więc nigdy nie chcą ode mnie skanu.
Bo pewnie rzadko wypłacasz :-D albo bonusów nie bierzesz i nie sprawdzają.

L 0

lifanek

Użytkownik
A zawsze mozna dac skan dowowdu mamy ????
Wg mnie to jest wlasnie najlepsza metoda, zamiast na fikcyjna osobe to lepiej na starsza osobe w rodzinie. Ale nie rejestrujcie konta bez wiedzy tej osoby bo moga niezle kwiatki wyjsc pozniej ;)
Ja tak zrobilem na sportingbet i byl luz. Nawet wplacalem ze swojego tylko wyplata musiala byc na to samo nazwisko.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Przy pierwszej wyplacie zawsze chca skan dowodu, wiec nie ma sensu rejestrowac fikcyjnej osoby. Jezeli jednak tak bardzo chcesz to radze w bah.
Bzdura, kilka razy wypłacałem i nigdy nie pytali o dowód.

Taka mała ciekawostka: Po co czekać 2-3 dni robocze, aż kasa dojdzie z konta bankowego na konto gracza? ???? Wystarczy napisać do supportu, zrobić screena &quot;dowodu&quot; wpłaty i po 10 min kasa jest na koncie :] Ot taka ciekawostka, poza tematem.

man_city 0

man_city

Użytkownik
Bzdura, kilka razy wypłacałem i nigdy nie pytali o dowód.

Taka mała ciekawostka: Po co czekać 2-3 dni robocze, aż kasa dojdzie z konta bankowego na konto gracza? ???? Wystarczy napisać do supportu, zrobić screena &quot;dowodu&quot; wpłaty i po 10 min kasa jest na koncie :] Ot taka ciekawostka, poza tematem.
oczywiscie trzeba dodac, ze tak robia jesli to jest przynajmniej druga wplata. Przy pierwszej wplacie taki numer nie przejdzie

Do góry Bottom