>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bah-wplata przez konto bankowe

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie mam jedno pytanie: moj kolega ma konto w bahu i zawsze wplacal do nich kase przerzelewami z konta bankowego potem robil screena i nie musial czekac 2 lub 3 dni tylko mial odrazu kase na koncie po wyslaniu screena z przelewem, ostatnio tez tak zrobil i wplacil 1100zl , i odrazu zagral jakis mecz po kursie 1.50 , ale niestety nie weszlo i postanowil ze anuluje przelew do bahu i tak zrobil , mowilem mu zeby lepiej wplacil ta kase bo zablokuja mu konto , a do tego moze miec pozniej jakies problemy poniewaz 1100zl to nie taka mala kasa.

jak myslicie co bah zrobi w tym wypadku jesli kumpel nie wplaci tej kasy ?

jawmar 0

jawmar

Użytkownik
ciężko powiedzieć zrobił ich w ciula ale czy moją na to jakieś dowody zachowali się jak małe dzieci mogli poczekać na kase przynajmniej ja tak myśle i teraz sie nauczą tak nie robić zobaczymy czy pójdą jakies konsekwencje ale wątpie

D 243

_danonek_

Użytkownik
hmmm ciezka sprawa ogolnie powiem tak, ze zawsze wysylalem screena wplaty do BAH i mi odrazu dopisywali pieniadze. Lecz jak kiedys wplacilem 50 i nastepnego dnia chcialem wyplacic 400 to przekonalem sie, ze wyplata nie moze byc zrealizowana dopoki pieniadze nie wplynal na ich konto. Ja mysle, ze moga byc jakies powazne konsewencje wyciagniete do twojego kolegi. To jest zwykle oszustwo nie wiem czy na zbanowaniu konta sie skonczy...

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
tez sadze ze moga byc powazniejsze konsekwencje niz tylko blokada konta w koncu 1100zl to nie mala suma kasy, chyba trzeba sie zapytac na live chacie jakie konsekwencje bedzie mial moj kumpel , bo on raczej nie spyta bo mowi ze i tak mu nic nie zobia

juvedevil 0

juvedevil

Użytkownik
Witam,
moj kumpel tez tak zrobil i mam od niego caly raport ze sprawy

ODPOWIEDZ - B a H NIC NIE ZROBI BO NIC NIE MOZE ZROBIC

Oto jak bedzie wygladala sytuacja Twojego kumpla

1. Na poczatku nic sie nie bedzie dzialo

2. Po jakims czasie BaH wysyla nastepujacego maila :
&quot;Witaj [ imie gracza ]!
W dniu [ data ] dopisaliśmy kwotę [ kwota ] na Twoje konto gracza [ nr gracza ]. Do dnia dzisiejszego owa kwota nie wpłynęła na nasze konto bankowe.
Prosimy o sprawdzenie tego.
Pozdrawiamy serdecznie!
Twój bet-at-home.com Team
[email protected]
www.bet-at-home.com&quot;

3. Jesli kwota nie wplynie to BaH wysyla takiego maila :

&quot;Dzień dobry!
Pomimo kilku zawiadomień, do dnia dzisiejszego nie wpłacono na nasze konto bankowe kwoty przedpłaty w wysokości [ kwota ].
Jeżeli owa kwota do dnia [ data ] nie wpłynie na nasze konto, będziemy zmuszeni podjąć kroki prawne.
Pragniemy jeszcze raz wyraźnie zwrócić uwagę na fakt, iż nie chodzi tu tylko o kwestię długu, ale również o oszustwo, co pociąga za sobą prawne konsekwencje karne.
Dlatego należy niezwłocznie wpłacić ową kwotę na poniżej podane konto bankowe lub skontaktować się z nami.
Konta bankowe: Bank Pekao SA, Iban: PL23 1240 6247 1111 0000 9472 8376, BIC: PKOPPLPW
[email protected] &quot;

///
Jest tak dlatego iz podstawa prawna do jakichkolwiek roszczen moze byc tylko regulamin danego bukmachera. W regulaminie natomiast nie ma ani slowa o &quot;wysylaniu screenow&quot; i &quot;dopisywaniu pieniedzy&quot; zanim wplyna.
BaH nie moze podjac zadnych krokow gdyz nie zawierajac informacji o tym sam pozbawia sie mozliwosci tego zrobienia.

Oczywiscie jasne jest ze konto jest zablokowane, ale nic poza tym.
pozdr

Do góry Bottom