>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BAH = oszuści 2

krzysiek131 0

krzysiek131

Użytkownik
własnie mi rozliczyli krecza jako przegraną, a przecież wszystkie buki rozliczaja po kursie 1.0
mieliscie kiedys tak rozliczonego krecza(w sytuacji gdy krecz był na wasza korzysc)?

1337 0

1337

Użytkownik
Moze by tak przydalo sie przeczytac regulamin ? I nie, nie wszystkie buki rozliczaja krecz po kursie 1,0 (BAH lub Betgun rozliczaja jako przegrana). Wiec jacy oszusci ? :] Zacznij czytac regulamin :p

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Na dole strony na czarnym tle masz ogolne warunki handlowe, kliknij to i przeczytaj, a pozniej miej pretensje. Jakby ci sie nie udalo to wklejam
B.Pozostale warunki
8.
Dla wszystkich zakładów ważna jest zasada &quot;graj albo płać&quot;, co oznacza, że w przypadku braku udziału uczestnika, na którego oddano zakład obojętnie z jakiego powodu, zakład jest przegrany, jeśli spotkanie się odbyło. Wyjątek od tej zasady stanowi tenis, ponieważ tutaj przy braku uczestnictwa jednego gracza (albo pary) stawka zakładu zostanie zwrócona (wartościowanie kursu 1,0). Jeżeli jednak tenisista w trakcie meczu obojętnie z jakiego powodu zrezygnuje, wygrywa jego przeciwnik.

F 0

filweb

Forum VIP
własnie mi rozliczyli krecza jako przegraną, a przecież wszystkie buki rozliczaja po kursie 1.0
mieliscie kiedys tak rozliczonego krecza(w sytuacji gdy krecz był na wasza korzysc)?
skoro krecz był na jego korzyść rzekomo to ja już nic nie kumam. krecz jakiegokolwiek gracza powoduje przegranie zakładu? bo tak by wynikało? absurd?

stopa 0

stopa

Użytkownik
skoro krecz był na jego korzyść rzekomo to ja już nic nie kumam. krecz jakiegokolwiek gracza powoduje przegranie zakładu? bo tak by wynikało? absurd?
czytanie ze zrozumieniem się kłania. grasz na 1, 1 kreczuje, wygrywa 2. grasz na 2, 2 kreczuje, wygrywa 1. proste?

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
gram na 1, 2 kreczuje i kto według twojej teorii wygrywa? bo według mojej ja;]
no tak, Ty ;]
a najlepiej wybrać buka gdzie jest zwrot w wypadku kreczu... ja już zbyt wiele razy się na tym przejechałem żeby ryzykować. Już wiele razy taki zwrot ratował mi dupę ;]

L 237

lookash

Użytkownik
no tak, Ty ;]
a najlepiej wybrać buka gdzie jest zwrot w wypadku kreczu... ja już zbyt wiele razy się na tym przejechałem żeby ryzykować. Już wiele razy taki zwrot ratował mi dupę ;]
do tenisa jak dla mnie najlepszym bukiem jest gb...oferta niczego sobie,kursy wysokie i przede wszystkim zwroty za krecze...

Do góry Bottom