>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BAH daje 5zł za FREE

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
Sprawdźcie pocztę (spam) powinno być takie coś
Prawdopodobnie tylko dla odbiorców, bo każdy ma inny kod
Ty grasz - my płacimy!
Uwaga sportowi eksperci: bet-at-home.com, jedna z najbardziej popularnych firm bukmacherskich w Europie (posiadająca ponad 2 miliony zarejestrowanych klientów), rozdaje darmowe bony na zakłady sportowe o wartości 5 PLN!
Czy również chciałbyś dokonać realizacji Twojego bonu? Jeśli tak, to prosimy:
1. Zarejestruj Twoje konto gracza - otrzymasz Twoje dane dostępu (numer konta gracza oraz PIN)
2. Zaloguj się - używając Twojego numeru konta gracza oraz PIN
3. Przejdź do &quot;Wpłata/Wypłata/ Zrealizuj bon&quot; i wprowadź następujący kod bonu: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Twój bon dotyczy tylko zakładów sportowych. Kwota bonu musi zostać postawiona przynajmniej trzy razy (minimalny kurs 1.5) przed dokonaniem wypłaty.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
nie martw sie sam nie jestes;]..tez wiele wplat robilem ,ale nie bede plakac o piatke;]..
Tu nie chodzi o 5pln : ) Tu chodzi o zasadę premiowania poszczególnych osób,dostają Ci,którzy nie powinni dostać,Ci którzy powinni,nie dostają,olewają depozytorów ,a to mi się nie podoba :cool:

tackles 2

tackles

Użytkownik
Tu nie chodzi o 5pln : ) Tu chodzi o zasadę premiowania poszczególnych osób,dostają Ci,którzy nie powinni dostać,Ci którzy powinni,nie dostają,olewają depozytorów ,a to mi się nie podoba :cool:
wiem wiem, ja tez nie dostalem,ale nie jest tak ,ze calkowicie olewaja depozytorow, bo niektorzy dostali,inni nie - nie wiem na jakiej zasadzie to rozdaja,ale pare znanych mi osob robiacych depozyty dostalo, wiec nie o to chodzi, moze losowo wzieli?nie mam pojecia..

P 1,8K

patced

Użytkownik
Bah to buk dla nieletnich i tak się już utarło. Co do ich przyznawania bonusów też trochę żałosne jest to, że dostają użytkownicy którzy nie grają a jak ktoś tam robił jakiś depozyt większy jest pomijany. Jak ktoś wyżej napisał 5zł ale chodzi o sam fakt ja z tym bukiem skończyłem przygodę ostatnimi czasy bo te ich kursy i promo są z kosmosu ???? Inne buki nie bd robił kryptoreklamy potrafią docenić osoby wpłacające większą kasę bo np. ostatnio dostałem bonus lojalnościowy 50pln więc nie będę płakał o marną piątkę z baha.
P.S: też nie dostałem ????

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Ja dostałem, wielokrotnie wpłacałem, a w ogólnym rozrachunku jestem na plus. BAH daje losowo, nawet tym wygrywającym graczom, a w BET365 od kiedy więcej wypłaciłem niż wpłaciłem to już na dobre o mnie zapomnieli.

E 0

elpedro

Użytkownik
Ja zajrzałem na skrzynkę i też niestety pusto, chociaż 5 pln to rzeczywiście nic specjalnego.
Na razie i tak jestem zajęty obrotem bonusu z MS, osobiście uważam że to bardzo dobry bonus - wysokość oraz długi czas na obrót.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom