>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

b88t - Follow me and you will not regret !

B 0

b88t

Użytkownik
Czołem !
od marca rzuciłem pracę na etacie i skupiam się w 200% na zakładach bukmacherskich bo tu w ostatnim czasie więcej zarabiałem niż w pracy.

Moje typy można śledzić również na blogu:
b88t.blogabet.com

Dyscyplina: Siatkówka Niemcy
Godzina: 19.30
Spotkanie: United Volleys RheinMain – Berlin Recycling Volleys
Typ: 1 ⛔
Kurs: 3.06
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
1. BR Volleys 17 15 2 48:11 46
2. Friedrichshafen 17 14 3 45:18 40
3. United Volleys RheinMain 18 13 5 45:20 40
4. Duren 18 11 7 35:29 32

Do zakończenia sezonu zasadniczego pozostały 3 kolejki i BR Volleys jest praktycznie niezagrożone na pozycji lidera. To jest pierwszy punkt, aby dziś zagrać przeciwko nim. Drugi jeszcze ważniejszy to plaga kontuzji w zespole. Aż 3 podstawowych graczy nie wystąpi w tym pojedynku. Ostatni punkt na korzyść typu, to fakt że goście w czwartek grali w CEV Cup więc mało czasu na regenerację.

B 0

b88t

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka mężczyźni Austria
Godzina: 18.00
Spotkanie: Graz – Gmunden
Typ: 1
Kurs: 3.26
Analiza:
Graz jest ostatnie w tabeli a goście tuż nad nimi z 4 punktową przewagą. Kiedy spotykali się ze sobą w tej hali w listopadzie ubiegłego roku na gospodarzy był kurs ponad 9 i przegrali po dogrywce, ale wtedy grali bez wzmocnień jakich dokonali krótko potem. Sprowadzili dwóch amerykanów i zespół znacznie podniósł poziom. Zaczęli wtedy od dwóch wygranych z kursami 3.5 oraz 4.5 by w dalszych meczach zanotować kolejne niespodzianki jak chociażby wygrana u siebie z liderem tabeli Gussing po kursie około 6 (Gussing w całym sezonie przegrało tylko 3 mecze). Z racji tego że byli i są na ostatniej pozycji w tabeli w żadnym ze spotkań nie byli faworytami i tak jest również dziś z tym że oddsmakerzy widzą ich wyniki i zamiast kursu 9 jak w listopadzie otwarli ofertę z propozycją 2.3. Gracze idą w stronę gości stąd mamy wzrost kursów i to jest bardzo dobra oferta bo sezon jeszcze nie jest skończony i Graz wygrywając dziś zmniejszy stratę do gości w tabeli do zaledwie 2 punktów. Gmunden to najgorsza ekipa na wyjazdach bo oprócz wspomnianej wygranej po dogrywce z Graz zanim ci się wzmocnili wygrali jeszcze tylko raz z 13 spotkań. Myślę że przed meczem kursy na Graz spadną do stany wyjściowego więc warto szybko zagrać.

B 0

b88t

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Indian Wells
Godzina: 21:45
Spotkanie: Berdych - Del Potro
Typ: Del Potro
Kurs: 2.41
Pozostałe typy na blogu:
b88t . blogabet . com

Do góry Bottom