>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błedy połączenia

B 39

bunik

Użytkownik
Witam.

Od razu przejde do rzeczy.

Jesli chcę wejść na forum lub jakiś temat czy też potwierdzam zapisanie postu wyskakuje mi taki błąd połączenia i musze 10000 razy odświeżać, żeby znów wszystko wróciło do normy...

Na innych stronach jest ok ????

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera forum.bukmacherskie.com.

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Witam.

Od razu przejde do rzeczy.

Jesli chcę wejść na forum lub jakiś temat czy też potwierdzam zapisanie postu wyskakuje mi taki błąd połączenia i musze 10000 razy odświeżać, żeby znów wszystko wróciło do normy...

Na innych stronach jest ok ????

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera forum.bukmacherskie.com.

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Z tego co widze to wpisujesz samo forum.bukmacherskie.com
A spróbuj z http://forum.bukmacherskie.com
Sam tak miałem , więc może to tu leży pies pogrzebany.
Pzdr

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wyczyść ciasteczka itd. ponieważ najczęściej problem tkwi właśnie w tym lub zainstaluj nową przeglądarke firefoxa

V 256

vernix

Użytkownik
Z tego co widze to wpisujesz samo forum.bukmacherskie.com
A spróbuj z http://forum.bukmacherskie.com
Sam tak miałem , więc może to tu leży pies pogrzebany.
Pzdr
Ten sposób też nie działa, podobnie jak wchodzenie na forum poprzez Google.pl
Wyczyść ciasteczka itd. ponieważ najczęściej problem tkwi właśnie w tym lub zainstaluj nową przeglądarke firefoxa.
A co Ty na to, że identyczny problem pojawia się również pod Operą?
Według mnie to coś jest z forum nie tak, być może zostały zmienione jakieś ustawienia (nawet nieświadomie). A może serwer po prostu nie wyrabia. Zaznaczam, że inne fora vBulletin działają jak należy :kwasny4565:

blender 0

blender

Użytkownik
Załważyłem, że problem ten da się rozwiązać przez proxy, kiedy mi nie działa forum z mojego ip to normlanie łącze się przez proxy.

Do góry Bottom