>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

błedy na live bet365

P 0

pawel2407

Użytkownik
Witam.
Chciałbym się podzielić z państwem dość dziwna sytuacją jaka spotkała mnie na bet365. Otóż w meczu tenisa pomiędzy Cai/Wen - Bai/Cao postawiłem zakład że Cai/Wen wygrają 7 gem przy swoim podaniu po kursie 1.66. Początkowo okazało że mój zakład został przegrany tzn Cai/Wen zostali przełamani punkty z tego gema kolejno 0:15/0:30/15:30/15:40. Jednak po chwili wróciłem jeszcze raz do tego meczu, wszystkie zakłady zostały zablokowane. Obserwowałem co się stało, okazało sie że wrócili do 7 gema i jest po 15, po chwili okazało sie że jednak Cai/Wen wygrali swój gem do 0, a w następnym gemie Bai/Cao wygrali swojego gema kolejno 0:15/0:30/15:30/15:40.Czyli to jest ewidentny błąd bukmachera że błędnie podają punkty ( z następnego gema). Oczywiście zgłosiłem że z zakład został błędnie rozliczony, byłem pewny że wkrótce zwrócą pieniądze + wygrana. Okazuje się że zwrócili tylko kwota postawiana w zakład + regułke (Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany....) według mnie to zwykłe oszustwo. Zakład został postawiony jak najbardziej poprawnie przed rozpoczęciem gema. Oczywiście napisałem do nich ponownie lecz skutek był taki sam,otrzymałem powyższą regułkę. Dodam że taka sama sytuacja również w meczu Majeric/Slater – Georges/Ghesquiere w ostatnim gemie drugiego seta Majeric/Slater przełamali do 0 i doprowadzili do tie-breaka, po chwili okazało się że jednak Georges/Ghesquiere wygrali do 0 i cały set 5-7.
Ta wiadomość proszę traktować jaką zwykła informację, oraz przepraszam za ewentualne błędy. Pozdrawiam

Do góry Bottom