>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Błedne rozliczenie zakładu:

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
czy zdarzylo sie wam aby bukmacher wam blednie rozliczyl zaklad i..wyplacil pieniadze i nie poprawil tego.Mi juz 2 krotnie sie zdarzylo raz w tobecie plus 520zl za free i 2 raz w betclicu plus 30zl(a wtedy gralem kurs 10 za mala kase)............
czekam na opinnie na ten temat:

bludek 367

bludek

Użytkownik
Często zdarzają się błędne rozliczenia, ale u bukmacherów rozliczanie zakładów odbywa się systemowo. Po wpisaniu wyniku system rozlicza zakłady z danego zdarzenia.

Jeśli więc Ty masz źle rozliczony zakład (wygrana zamiast przegranej) to ktoś ma zapewne zakład rozliczony odwrotnie (przegrana zamiast wygranej). Bardzo prawdopodobne, że gdy osoba pokrzywdzona zgłosi się do supportu to nastąpi korekta wyniku i zaraz za tym korekta kasacja błędni wypłaconych środków... I takie coś zdarzało mi się bardzo często - szybko pojawiające się i szybko znikające pieniądze.

W Tobecie zdarzyły mi się ze pomyłki przy rozliczeniu, ale korekta trwała na tyle długo, że można było zagrać na szybko kupon za &#39;powiększoną&#39; stawkę, po rozliczeniu tego zakładu odejmowali kwotę, którą błędnie dopisali do konta, ale pozostawiali zysk, który udało się z niej wygenerować. Przy wypłatach nie było problemu.

Koniec mojej przygody z Tobetem był taki, że kupon nie wszedł, a na koncie został minus...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja miałem kiedyś taką sytuacje ze Sportingbet. Był to mecz z ligi jakiejś mało znanej , z azjatyckiej czy coś. Stawiałem na 2 było 1 ale później sprawdziłem wynik w bardziej realnych źródłach i faktycznie okazało się że SB źle rozliczył kupon. Wtedy nie ruszałem tej kasy bo myślałem , że jak będę na minus to będę musiał uregulować saldo no i czekałem aż odejmą kasę. Po jakimś czasie nie było reakjci z ich strony to wypłaciłem kasę i tyle mnie tam widziano ???? Nie chodziło o dużo bo coś koło 150 zł ale zawsze to plus ????

K 0

kpsopot

Użytkownik
????
Ja mialem taka sytuacje ze robilem nocke bo czekalem na NBA. i o 24 gral jakis mecz z Argentynskiej ligi. wchodze w betathome i patrze ze u nich jest o 1 ten mecz :O i poczekalem do przerwy. do przerwy bylo 0-1. i mowie sobie to dam 2ke na caly mecz bo nie mieli do przerwy. puscilem za 200zl kurs 4,80. od razu po przerwie niestety stracili na 1-1. ale potem ku mojemu szczesciu padla czerwona dla przeciwnika. i moi strzelili na 2-1. kupon wiec wszedl i na moje szczescie zwrotu nie bylo ???? ✅ wiec bledy sa , trzeba tylko ich szukac ????

win1988 164

win1988

Użytkownik
W Betsafe dwukrotnie rozliczyli mi przegrany zakład na plus. Nie były to duże kwoty, a z racji tego, że lubię tę firmę, i nie chciałem mięć z nimi problemów w postaci ujemnego salda, to w obu przypadkach pisałem do supportu o popełnionym przez nich błędzie. Zawsze dawali bonusik w postaci kilkudziesięciu złotych za &quot;uczciwość i w ramach przeprosin za popełniony błąd&quot;. ;) Pewnie, że są przypadki, że buk się pomyli, ale ja raczej na tego typach sytuacjach nie korzystam. Pozdro.

Do góry Bottom