Przeglądając różne strony o bukmacherce w kilku miejscach napotkałem jak ktoś wspomniał o błędach buków ale tak naprawdę nic dokładnie nie było opisane. Niektórzy twierdzą że często się zdążają ja osobiście nie mogłem żadnego znaleźć ale w sumie to też ludzie więc teoretycznie błędy mogą in sie zdarzyć. Faktem jest też to że taki błąd na pewno by ich wiele kosztował więc na częste wpadki nie mogą sobie pozwolić. Zastanawia mnie jeszcze kwestia na ile bukmacherzy współpracują ze sobą, tzn czy jest możliwe coś takiego że w tym samym meczu jeden bukmacher faworyzuje jedną drużynę a drugi drugą, tak że obstawiając ten sam mecz u obu bukmacherów na drużyny z większym kursem to nieważne która wygra to i tak będziemy do przodu. Mam nadzieje że za bardzo nie namieszałem, chciałbym poznać waszą opinie na ten temat, Wielu z was na pewno długo już siedzi w bukmacherce i z własnego doświadczenia może wiele powiedzieć. Ja osobiście zajmuje się tym od niedawna dlatego zależy mi na waszych opiniach dotyczących tego tematu.