>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błędnie rozliczony zakład

A 11K

andon

Użytkownik
Witam,

Mam problem z Betclicem.
2.jpg

to samo zdarzenie na STS-ie:
giertych.png

W odpowiedzi reklamacyjnej podali mi, że głównym źródłem do rozliczenia tego zakładu był wpis Romana Giertycha na profilu X i artykuł na serwisie Wprost. Jest to w sprzeczności z ich własnym regulaminem.

11.1. Do rozstrzygnięcia Zakładów będą wykorzystywane oficjalne strony internetowe zdarzenia lub organizatora zdarzenia, a w przypadku Zakładów na zdarzenia w odniesieniu do których ich organizator nie prowadzi lub nie udostępnia statystyk, wykorzystywane będą dane określone w drodze Komunikatu.

Nie trudno się domyślić, że ani Roman Giertych, ani serwis Wprost nie byli organizatorami zaprzysiężenia prezydenta. Strona organizatora tego eventu:

Na jej podstawie wypadałoby rozliczyć zdarzenie w drugą stronę. Zaprzysiężenie rozpoczyna się o 10.00 koniec kropka.

Macie pomysł jak to eskalować to dalej? Gdzie mogę złożyć skargę na tak bezczelne łamanie własnego regulaminu? Teoretycznie MF zatwierdza te regulaminy, ale czy później są zainteresowani ich przestrzeganiem? Rozważam też możliwość pozwu, ale nie wiem jeszcze co to oznacza, że Betclic ma siedzibę na Malcie, a tylko przedstawiciela w Polsce. Myślicie, że taką sprawę ogarnie adwokat z Polski?

Pozdrawiam

Do góry Bottom