>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błędne rozliczenie zakładu live - Copa Libertadores

elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Witam,

Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją i proszę Was o pomoc.

Wczoraj oglądałem mecz Olimpia-Lanus i typowałem over 4.5 rożnych w I połowie (dubel, screen zał.).

Jestem w zasadzie pewien (choć teraz to już sam nie wiem...), że pod koniec pierwszej połowy zakład wszedł, rzutem na taśmę bo 5 rożny był chyba 45+1. W każdym razie ucieszyłem się, poszedłem w przerwie zrobić kawę, wracam i patrzę, a po przerwie w konsoli na żywo bet 365 zaliczone tylko 4 rożne!!!

Na wszelki wypadek sprawdziłem livebet na tobet.com i tam jak byk zaliczone 5 rożnych w pierwszej połowie.

Dodam, że na 99,99% piąty rożny został wykonany. Piszę na 99% bo choć jestem pewien tego co widziałem, to może było tak, że sędzia zakończył połowę przed wykonaniem tego rożnego, ale wtedy musiałbym udać się do okulisty i psychiatry.

Dodatkowym argumentem za tym, że jednak się nie mylę jest, że po tym rożnym była jeszcze w I połowie żółta kartka, więc jak można było tego rożnego nie zaliczyć?

Ale to nie wszystko - oglądałem mecz do końca i liczenie rożnych to jakaś parodia - dość powiedzieć, że podobna sytuacja była w 90+1 minucie i też na sto procent rożny został wykonany, a bet365 nie zaliczył!

Pytałem gościa na czacie na wszelki wypadek, czy rożne w doliczonym czasie się liczą (głupie pytanie - wiadomo, że się liczą, tak jak bramki się liczą do regulaminowego czasu) i on potwierdził.

Przed chwilą okazało się, że dostałem odpowiedź na reklamacje - i idą w zaparte, standardowa formułka, że sprawdzili i były tylko cztery - g..o prawda niestety, ale dla nich sprawa zakończona, chyba że dostarczę inne dowody, że było inaczej.

Chodzi o 200 zł więc nie majątek, ale zasady....

Dodam jeszcze, że sprawdzilem też oprócz Tobetu WilliamHilla na live i oni liczyli tak samo jak bet365, więc nie wiem czy korzystali z tego samego źródła, ale WIEM CO WIDZIAŁEM nie tylko w I ale i w II połowie!

I teraz moje pytanie i prośba do Was - skąd mogę wziąć dowód dla bet365 - a będzie nim pewnie zapis wideo meczu lub oficjalny protokół (ale w takim chyba o rożnych nie ma mowy?), żeby sprawdzić na 100% i ewentualnie dochodzić sprawiedliwości?

Nie mam pojęcia gdzie znaleźć zapis wideo, może ktoś z Was jest megafanem CL i sobie nagrywa na dekoder albo coś? ????

Z góry dzięki, pozdrawiam.

elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Wielkie dzięki za odp., ale z tej strony wynika (mi chodzi o mecz Olimipia-Lanus), że w pierwszej połowie były tylko 3 rożne! A w całym meczu siedem! Jeszcze inaczej :/ co ja mam zrobić :p
Coś dziwnego tu się dzieje... ze mną albo z bukami i tym meczem...

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Wielkie dzięki za odp., ale z tej strony wynika (mi chodzi o mecz Olimipia-Lanus), że w pierwszej połowie były tylko 3 rożne! A w całym meczu siedem! Jeszcze inaczej :/ co ja mam zrobić :p
Coś dziwnego tu się dzieje... ze mną albo z bukami i tym meczem...
Jedynym sposobem jest znalezienie nagrania z tego meczu . I ewentualnie jakims programem zmontowac te 5 roznych i przesłać filmik bukowi chociaz watpie czy to cos da.

Do góry Bottom