>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Błąd wyniku - jakie szanse na zmianę?

blum 70

blum

Użytkownik
Witam. Mam problem związany z bwinem.
Wczoraj wniosłem zakład za 50 zł na dwa mecze koszykówki w Japonii. Patrzę na strony ligi - trafiłem! Uradowany loguję się na bwina i patrzę, że zakład przegrany - pierwsza pozycja typowane 1 a wyszło 2! Sprawdziłem kilka innych stron, wszędzie wychodzi na moje!
Co robić w takiej sytuacji? Napisałem mailem reklamację - jakie są szanse? Czy ktoś miał podobną sytuacją? Jak szybko odpowiadają?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Jeśli masz rację to bez problemu poprawią wynik na Twoją korzyść, zdarzało się już kilka razy że się pomyli, to normalne, zdarza się czasami najlepszym ;). Ostatnio miałem taką akcję że postawiłem mecz i jak mecz jeszcze trwał to rozliczyli mi zakład jako przegraną a było 2-0 na moją korzyść. Wszystko zostało poprawione i zostałem przeproszony ;) Moim zdaniem bwin Cię nie wyrucha ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam. Mam problem związany z bwinem.
Wczoraj wniosłem zakład za 50 zł na dwa mecze koszykówki w Japonii. Patrzę na strony ligi - trafiłem! Uradowany loguję się na bwina i patrzę, że zakład przegrany - pierwsza pozycja typowane 1 a wyszło 2! Sprawdziłem kilka innych stron, wszędzie wychodzi na moje!
Co robić w takiej sytuacji? Napisałem mailem reklamację - jakie są szanse? Czy ktoś miał podobną sytuacją? Jak szybko odpowiadają?
Nie musisz się martwić. Poprawią sposób rozliczenia na 100%.
Pomyłki u bukmacherów zdarzały się od zawsze... przy takiej ilości spotkań i typów, wystarczy mały ludzki błąd żeby wiele osób, nie otrzymało pieniędzy.
Napisz maila i spokojnie czekaj na poprawienie rezultatu.

blum 70

blum

Użytkownik
Jednak wina była moja. Strona, którą sprawdzałem podała zły wynik. Kilka innych podało różne. Sam dział reklamacji bwina przytoczył dwa wyniki, z których jeden był błędny. Jednak dziś w Japan Times wszystko zostało roztrzynięte. Nie warto stawiać na tak odległe, egzotyczne ligi...

Do góry Bottom