>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błąd w relacji betfair - moja strata

G 0

gliko

Użytkownik
Witam
W meczu kobiet psg vs montpellier ostawiłem na zwycięstwo do połowy psg, a całego meczy montpellier. Zakład taki postawiłem w drugiej połowie po przejrzeniu relacji na żywo na stronie betfair. Na koniec meczu montpellier wygrał 4:2 ku mojej uciesze. W trakcie jego trwania widniała informacja, że pierwszą połowę wygrało psg, na to samo wskazywał pasek wydarzeń. O tym że nie jest to informacja prawdziwa dowiedziałem się dopiero, gdy po meczu mój zakład został rozliczony jako przegrany, a sam wszedłem na inną stronę sprawdzić godziny strzelonych bramek. Okazało się, że pierwszą połowa zakończyła się remisem, bo bramka strzelona w 46 minucie przez nich zaksięgowana jako bramka drugiej połowy padła w pierwszej. Mam jednak screena z 92 minuty, na którym wyraźnie widnieje informacja, że do połowy prowadziło psg. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy?

V 256

vernix

Użytkownik
Nie odzyskasz pieniędzy, ponieważ:

Uwaga - Dokładność wyników i statystyk: wyniki i statystyki na naszej stronie dostarczane są na żywo przez stronę trzecią jednakże prosimy wziąć pod uwagę, iż mogą być one opóźnione oraz/lub niedokładne. Użytkownicy obstawiający w oparciu o wyniki i statystyki robią to na własną odpowiedzialność. Betfair dostarcza wyniki oraz statystyki nie dając gwarancji, że są one dokładne, prawidłowe lub aktualne dlatego nie ponosi żadnej odpowiedzialności za potencjalne straty.
Taka treść widnieje na dole strony.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Kolega wyżej ma rację, ale wszystko także zależy od humoru ;) napisać maila nie zaszkodzi może akurat dobrze trafisz i zwrócą hajs ;) betfair z tego co wiem jest przyjazny graczom więc jakieś szanse masz ;)

Do góry Bottom