2,1K qarny Użytkownik Kwiecień 4, 2023 #1 Czy ktoś ma też problemy z zalogowaniem się do skrilla? Bo ja nie mogę od kilku godzin. Pokazuje informacje ze błąd serwera. Zmieniałem hasło to samo ten sam komunikat.
Czy ktoś ma też problemy z zalogowaniem się do skrilla? Bo ja nie mogę od kilku godzin. Pokazuje informacje ze błąd serwera. Zmieniałem hasło to samo ten sam komunikat.
A 29,9K andyvelxaero Użytkownik Kwiecień 4, 2023 #2 Tak, są problemy. www.downdetector.com/status/skrill
P 102,3K przestrzalninja Użytkownik Kwiecień 4, 2023 #3 ja normalnie się loguje, 3 godziny po publikacji posta i teraz też. Post automatycznie złączony: Kwiecień 4, 2023 a może to było 30 minut po publikacji posta xd
ja normalnie się loguje, 3 godziny po publikacji posta i teraz też. Post automatycznie złączony: Kwiecień 4, 2023 a może to było 30 minut po publikacji posta xd
A 29,9K andyvelxaero Użytkownik Kwiecień 4, 2023 #4 przestrzalninja napisał: ja normalnie się loguje, 3 godziny po publikacji posta i teraz też. Post automatycznie złączony: Kwiecień 4, 2023 a może to było 30 minut po publikacji posta xd Kliknij aby rozwinąć... To masz szczęście, u mnie przed 20 się udało, później nie. Jak widać po DownDetector, nie tylko ja.
przestrzalninja napisał: ja normalnie się loguje, 3 godziny po publikacji posta i teraz też. Post automatycznie złączony: Kwiecień 4, 2023 a może to było 30 minut po publikacji posta xd Kliknij aby rozwinąć... To masz szczęście, u mnie przed 20 się udało, później nie. Jak widać po DownDetector, nie tylko ja.