>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błąd buka? Dać sobie spokój?

D 0

daemonarch

Użytkownik
Witam wszystkich jestem tutaj nowy, ale mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc.

Sprawa wygląda następującego, jeden z kuponów zawartych przeze mnie w weekend w bwin oprócz 4 innych spotkań zawierał także mecz Szachtar Donieck - Czernomorec Odessa, postawiony jako 1.
Zdziwiłem się jednak, że został on rozliczony jako przegrany. Tradycyjnie sprawdziłem na livescore.com, livesport.pl oraz na oficjalnych stronach klubów... Wszędzie widnieje wynik 1-0 dla Szachtara. Wysłałem więc mail do supportu, otrzymując taką odpowiedź:

Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład 1PWEGZGY56 został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany. Poprawny wynik to: 2:2
Aby sprawdzić analizę zakładu, prosimy kliknąć na poniższy link:
http://uk.babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&amp;amp;tt=url&amp;amp;intl=1&amp;amp;fr=bf-home&amp;amp;trurl=http%3A%2F%2Fwww.fpl.ua%2Fcontent%2Fview%2F238%2F45%2F&amp;amp;lp=ru_en&amp;amp;btnTrUrl=Translate

Jeśli nie zgadza się Pan z naszym rozliczeniem, prosimy o przysłanie linku udowadniającego przeciwieństwo. Wówczas Pana reklamacja zostanie ponownie rozpatrzona.

Co dziwne w podanym linku również wynik 1-0... Wysłałem drugiego maila z podanymi przeze mnie wyżej stronami, ponowna odpowiedź:
Uprzejmie informujemy, że po ponownym skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład:
Shakhtar-D Donetsk - Chernomorets-D Odessa , 1X2, Shakhtar-D Donetsk
został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany.
Wynik spotkania to 2:2
Aby sprawdzić analizę zakładu, prosimy kliknąć na poniższy link:
http://www.fpl.ua/ukr/protocol/2008_2009/m/714/704/

Tutaj przynajmniej wynik pasuje do ich rozliczenia...
Myślicie, że jest sens dalej się bawić w te maile? Bo w sumie to groszowa sprawa, kilkanaście złotych do wygrania, a jeśli to ma trwać w nieskończoność to szkoda czasu...
Sorki, że tak długi post, ale chciałem jasno naświetlić sprawę. Pozdrawiam wszystkich

S 0

spike90

Użytkownik
Pytanie się nas o zdanie na ten temat jest co najmniej tak bezsensowne jak pytanie o pozwolenie na defekacje..

Ale jeżeli cie to ucieszy to ja bym ich pognębił..

adizg 6

adizg

Użytkownik
Ja na Twoim miejscu bym sie kłócił, nie chodzi o pieniądze, ale o przekręty które oni robią... Skoro na oficjalnej stronie klubu widnieje 1-0 to skad oni 2-2 wzieli? Bylo juz kilka skarg na tego buka...

D 0

daemonarch

Użytkownik
Pytanie się nas o zdanie na ten temat jest co najmniej tak bezsensowne jak pytanie o pozwolenie na defekacje..

Ale jeżeli cie to ucieszy to ja bym ich pognębił..
Nie uważam tego za bezsensowne i nie rozumiem dlaczego kolega się tak obruszył, wystarczy mi odpowiedź w stylu &quot;miałem podobnie, wysyłałem maile, dzwoniłem i g... dało. Szkoda nerwów na nich&quot;. A pytam bo mi się pierwszy raz to zdarzyło...
Wracając do tematu: [img=http://img172.imageshack.us/img172/6160/bwin.jpg]
:-D

ester 87

ester

Użytkownik
Wydaje mi się, że to 2:2 to wynik meczu drugich drużyn. Ktoś się w bwinie ewidentnie pomylił i źle dopasował linki z wynikami. Pisz do nich. Tu masz link z wynikiem pierwszych drużyn z tej samej strony, z której bwin wysłał wynik tobie
http://www.fpl.ua/ukr/protocol/2008_2009/pl/9/8/
Racja jest ewidentnie po twojej stronie, jeśli wyślesz im ten link, wyjaśnisz co i jak, skąd ta pomyłka to nie powinno być problemu ze zmianą rozliczenia kuponu.

B 4

bongo84

Użytkownik
bwin jest do dupy. Nie dość, że kursy marne to jeszcze robia przekrety. Nie pierwszy raz slysze o przekretach u nich. Sam tam kiedys bylem, ale wyobracalem bonusa i zwinalem manatki

ester 87

ester

Użytkownik
Nie wiem czemu uważacie, że to jakiś przekręt. Czy buk nie ma prawa się czasem pomylić? Osobiście wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, że bwin coś źle rozliczył (również i na moją korzyść). Ale za każdym razem wystarczyło od jednego do kilku maili i sprawa była wyjaśniona. Tak pewnie będzie i tym razem, pomyłki zdarzają się wszędzie, a bwin akurat ma taką ilość zakładów, że zwyczajnie są nieuniknione...

bonczek 0

bonczek

Użytkownik
Nie wiem czemu uważacie, że to jakiś przekręt. Czy buk nie ma prawa się czasem pomylić? Osobiście wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, że bwin coś źle rozliczył (również i na moją korzyść). Ale za każdym razem wystarczyło od jednego do kilku maili i sprawa była wyjaśniona. Tak pewnie będzie i tym razem, pomyłki zdarzają się wszędzie, a bwin akurat ma taką ilość zakładów, że zwyczajnie są nieuniknione...
Od jednego do kilku maili za duzo. Bwin to buk to dupy.

ester 87

ester

Użytkownik
Od jednego do kilku maili za duzo. Bwin to buk to dupy.
Każdy ma prawo do swojego zdania. Dla mnie akurat nie jest problemem napisanie kilku maili i wyjaśnienie sprawy. A uważam, że każdy czasem może się pomylić.

B 4

bongo84

Użytkownik
owszem zdarzają sie gdzie indziej pomylki ale piszesz do suportu przesylasz im linka z livescore czy z innej jakiejs stronki albo linka z oficjalnej strony klubowej i gdzie indziej Ci poprawiaja a nie jak ktoś wyżej pisał ze sie bawi w korenspodencje a oni dalej swoje. W uja walą tam jak nigdzie :-D

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
glupie pytanie a czy stawiales moze mecz druzyn rezerwowych-sprwdz dokladnie ktora lige obstawiles bo moze przedmowca wyzej ma racje piszac ze mozliwe ze postawiles mecz druzyn rezerwowych. nie chcem tu bronic bwina bo to osz..... jakich mało mi tez kiedys wygrany zaklad rozliczyli jako przegrany ale po naskrobaniu maila poprawili bład.powodzenia.
swoja droga juz dawno zrezygnowalem z uslug tego pseudo buka.

B 4

bongo84

Użytkownik
Premier Liga (Reserves), Ukraina

Wyniki
13:00 Dinamo-D Kiev - FC Kharkiv-D 4:0
12:00 Shakhtar-D Donetsk - Chernomorets-D Odessa 2:2
w rezerwach bylo 2-2. Więc możliwe ze postawiles na mecz rezerw. Ale i tak nie polecam bwin mimo wszystko

D 0

daemonarch

Użytkownik
Ok, krótko mówiąc udało się wyjaśnić sprawę i rozliczyli poprawnie ;)

Co ciekawe w odpowiedzi na &quot;moje&quot; stwierdzenie (thx Ester) że wynik ten to mecz drugich drużyn, napisali: &quot;Spotkania drużyn rezerwowych zazwyczaj odbywają się dzień wcześniej niż spotkania pierwszej ligi.&quot;
A zakład został postawiony o 7:30 w sobotę, z kolei mecz się rozpoczynał tego samego dnia o 15... W sumie dziwna pomyłka.

Dziękuje wszystkim i życzę udanych typów ????

Do góry Bottom