>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AZS AWFiS Gdańsk 21-25 MMTS Kwidzyn 16.11.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
AZS AWFiS Gdańsk - MMTS Kwidzyn 21:25

2.55 14.00 1.50 BAW

Bardzo Ciekawy mecz Gdańsk ostatnio dobrze sobie rodzi w lidze. Ostatnie 2 mecze to 2 wygrane Gdańska maja napewno wielka chęć wygrania i tego meczu. Co do MMTS-u nie grał on na początku sezonu za dobrze ale zaczyna grac tak jak nas przyzwyczaili. Myślę jednak ze Gdańsk będzie chciał ta dobra passę jak najdłużej przetrzymać i wygra to spotkanie a wszyscy wiemy ze w Gdańsku gra sie wszystkim bardzo ciężko.

Mój typ: 1

S 0

send

Forum VIP
Nie chwaląc się, dzisiaj na ten mecz się wybieram. Co do wyniku - DomeL, dobrze Ci radzę, graj na Kwidzyn - akademicy zawsze mieli wielkie problemy z MMTSem, pamiętam zeszły sezon bodajże, kiedy to tak właściwie kwidzynianie czuli się jak we własnej hali - doping ich kibiców przebija nasz zdecydowanie(naszego praktycznie nie ma wcale... ;) ). Derby Pomorza rządzą się swoimi zasadami, więc warto grac na Kwidzyn.

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
SenD gdybyś mi to powiedział na początku sezonu napewno bym nie grał na Gdańsk ;] po tym co Kwidzyn pokazał w tym sezonie na mój typ nie maja co liczyć. Jak dobrze pamiętam Olimpia tez miała z nimi zawsze problemy nigdy nie umiała z nimi wygrać a w tym sezonie na wyjeździe bardzo łatwo ich ograła. Może i Gdańsk przegra ale napeno bo bardzo dramatycznym meczu.

S 0

send

Forum VIP
Mecz odbędzie się dopiero 16 listopada... Niewielka pomyłka przez serwis reczna.pl, baw i inne, dzisiaj na AWFie są finały zawodów fitness i innych.

Pozdrawiam

SenD

dzieki za info

S 0

send

Forum VIP
Otóż cóż mogę powiedzieć. Zaraz wybieram się na tenże mecz, wierzę w wygraną, choć wiem, że będzie to cięzkie. Jeśli ktoś się wybiera także, można mnie złapać na gadu ;)

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
Gdańsk przegrał 21:25 był to bardzo wyrównany mecz ale pod koniec Kwidzyn odskoczył i nie było szans na odrobienie tych strat. Niestety teoria o szczesciu Gdanska w poprzednich meczach sprawdza sie.

S 0

send

Forum VIP
Właśnie wróciłem... Co mogę powiedzieć? Po pierwsze, strasznie słaba dyspozycja w ataku. Po drugie, zmarnowanie 3 rzutów karnych to potwarz. Po trzecie, co tu dużo ukrywać, MMTS był lepszy i co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Nawet to, że prowadziliśmy 18-15 nie dało nam możliwości na spokojniejszą grę. Gdańsk przegrał po raz kolejny derby Pomorza.

Pozdrawiam

SenD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom