>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Azjatycki Handicap!!!

R 0

radek_bet

Użytkownik
Jestem tu nowy i nie wszystko rozumiem, ale w tej sytuacji chyba się nie mylę.
Na bukmacherze Betsson są dostępne następujące azjatycki handicapy w meczu West Ham - Sunderland:
West Ham - Sunderland: Azjatycki handicap (0 : 0) 1,28 3,25
West Ham - Sunderland: Azjatycki handicap (0 : 0,25)1,54 2,25
West Ham - Sunderland: Azjatycki handicap (0 : 0,5)1,84 1,90
West Ham - Sunderland: Azjatycki handicap (0 : 0,75)2,15 1,70
West Ham - Sunderland: Azjatycki handicap (0 : 1) 2,65 1,44
W pierwszym (0:0) to tak jakbyśmy obstawiali Draw no bet, na którąś z drużyn. To rozumiem. Ale dalej nie rozumiem. To znaczy tak:
Wyobraźcie sobie, że chcę obstawić zwycięstwo londyńczyków ( kurs: 1,75 zł) , ale nie jestem głupi i zdaję sobie sprawę, że mogę, a nawet powinienem postawić na wersję trzecią naszego handicapa. To jest (0:0,75) po kursie 2,15 zł na West Ham. Bo czy Młoty wygrają jednym golem, czy więcej to i tak wygram. Bo Sunderlandowi te 0,75 gola nic nie da. Powiedzcie zatem, czy to jakiś błąd na Betsson? Ja się nie pierwszy raz z czymś takim spotykam.

G 46

ghs

Użytkownik
Handicap -0,75 oznacza, że pół stawki zakładu jest stawiane na handi -0,5, a drugie pół na handi -1,0.
Tak więc jeśli West Ham wygra jedną bramką, to ty masz:
- pół stawki wygrywa (handicap -0,5),
- drugie pół stawki do zwrotu (handicap -1,0).
Tak więc stawiając 100 zł w ten sposób, po jednobramkowym zwycięstwie West Ham uzyskasz: 50 zł * 2,15 + 50 * 1,00 (zwrot) = 107,50 + 50 = 157,50 zł.
Pełna wygrana nastąpi dopiero, gdy West Ham wygra dwiema bramkami.
A tak na marginesie: kursów nie podaje się w zł!!!

Do góry Bottom