>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Azerbejdzan Liga Supreme

Status
Zamknięty.
gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Qarabagh - Mughan
Typ: 1
Kurs: 1.55
Bukmacher: BWIN

Analiza:

Bardzo pasjonująco zapowiada się nam pojedynek 18 kolejki I ligi Azerbejdżanu w którym to naprzeciw siebie staną zespoły zajmujące aktualnie 6 pozycję w tabeli ekipa Qarabagh z 9 Mughan. Gospodarze tego spotkania rozegrali do chwili obecnej 8 ligowych kolejek na własnym stadionie w których to zdołali 5x odnieść zwycięstwo 1x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 12 bramek a stracili 4. Goście natomiast w sowich 8 dotychczasowych występach ligowych rozegranych na wyjeździe zdołali zaledwie 1x zremisować a aż 7x doznali porażki strzelając przy tym 3 bramki a stracili 15. Gospodarze tego pojedynku to bardzo solidny zespół który zakończył rozgrywki w ubiegłym sezonie na 3 miejscu w tabeli co było spory osiągnięciem dal tej ekipy. Goście natomiast z trudem utrzymali się na I ligowych boiskach a w tym sezonie dzieło to będzie niezmiernie trudno osiągnąć patrząc na ich ostatnie ligowe występy a już w szczególności te rozgrywane na wyjeździe. Reasumując wydaje mi się, że w tym momencie ekipa gospodarzy jest poza zasięgiem przyjezdnych stąd mój typ na ten pojedynek to 1.
2:0 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
FK MOIK Baku - FK Khazar Lankaran
Prawdziwy pojedynek &#39;&#39;Dawida z goliatem&#39;&#39; Moik ostatnie miejsce w tabeli zaledwie 5pkt. przyjeżdża do nich Khazar lider rozgrywek z 37pkt na koncie. Do zagrania przekonała mnie szczególnie historia spotkań pomiędzy tymi klubami na dziewięć spotkań. Osiem razy wygrywali piłkarze Khazar i raz padł remis w 2005 roku. A od 4 spotkań wygrywają tylko goście i to kolejno 6:0,4:0,2:0 i 3:0. Także rozgramiają wręcz rywali. Kurs na to spotkanie w Bwin 1,35 warto chyba dołożyć do dubal.

Win Khazar @@ 1,35 Bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom