Witam .Panowie proszę o pomoc co mam dalej robić z jedna sprawa...a mianowicie, gram systemem online czyli obserwuje mój zakład na bieżąco i w miarę upływu czasu kwota zawartego zakładu spad lub rośnie ,w każdej chwili zakład można zamknąć a kwotę wypłacić..wczoraj zagrałem w ligę norweską 4mecze stawka 500zl do przerwy kupon mi pięknie wchodził miałem do wypłaty 1240zl nie czekając na koniec meczu postanowiłem to wypłacić i...wtedy awarii uległy serwery po ich ponownym uruchomieniu okalało się ze 3mecze są wygrane a 1 nie..postanowiłem zadzwonić w tej sprawie do bet365 ,wszystko sprawdzili trwało to 7godzin po czym zadzwoniono do mnie i...przeproszono mnie ,pani powiedziała ze wszystko gruntownie sprawdzono i rzeczywiście w chwili chcenia zamknięcia zakładu nastąpiła awaria serwerów. przeprosiła ale powiedziała ze nie mogą mi zwrócić kwoty wniesionej na zakład ponieważ to nie z ich winy tylko awarii systemu...i tu moje pytanie gdzie mogę się kierować o zwrot gotówki skoro oni umywają ręce??